Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozzúrený býk vybehol až na tribúnu, zranil 40 divákov!

Býk skáče medzi vystrašených divákov
Býk skáče medzi vystrašených divákov

MADRID - Štyridsiatku zranených si vyžiadal v stredu večer v severošpanielskom meste Tafalla incident, pri ktorom sa býk dostal v aréne medzi divákov. Informovali o tom miestne médiá, podľa ktorých sú podobné prípady veľmi zriedkavé.

Televízia ukázala, ako býk náhle a neuveriteľne vysoko vyskočil, pričom prekonal ohradenie a dopadol medzi divákov, ktorí prepadli panike. Trvalo 15 minút, než sa zviera podarilo zneškodniť. "Bola som vydesená, plakala som a utekala z arény," povedala jedna mladá diváčka.

Desaťročný chlapec, na ktorého údajne býk dopadol, utrpel vážne zranenia, rovnako ako divák, ktorého býk pichol rohom do chrbta. Ostatní sa zranili ľahko. Na miesto incidentu v baskickej autonómnej provincii Navarra prišlo niekoľko sanitiek.

V Tafalle sa nejednalo o klasickú koridu. Išlo o predstavenie, pri ktorom muži behajú čo najbližšie okolo býka, bez toho aby sa ich zviera dotklo. Účastníci taktiež býka nezrania a nezabíjajú ako pri tradičnom býčom zápase. Tentoraz však býka hneď po incidente utratili, poznamenali médiá.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu