Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Turisti volajú políciu kvôli tuleňom aj kačacej rodinke

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

VARŠAVA – Turistov, ktorí z celého Poľska prichádzajú na pobrežie Baltu, pri mori nečakajú len letné radovánky. Ako vyplýva zo zoznamu kurióznych oznámení, ktorý zverejnila polícia, dovolenku im kazí napríklad tuleň na deke, autobus bez klimatizácie alebo útok čajky.

S takýmito problémami sa v posledných týždňoch so žiadosťou o zásah obrátili na mužov zákona. Istý muž zatelefonoval na políciu, pretože sa mu na deke na pláži usídlil tuleň a ani po dvoch hodinách ju nechcel opustiť. "Nijako sme nezasahovali, len sme mu poradili, nech počká, a tuleň si odpočinie a sám odíde," povedala tamojšia policajná hovorkyňa Edyta Klepczyńská.

Číslo tiesňového volania vytočil aj pán, ktorého napadla osamelá čajka. Istej žene zase ležalo na srdci dobro kačacej rodinky, ktorá podľa nej nemohla nájsť cestu k vode. Zavolala preto políciu, nech príde a kačici s mladými pomôže. O živote labutí toho zrejme príliš nevedela pani, ktorá videla na vode plávať tohto vtáka a obrátila sa na políciu, aby zasiahla, pretože labuti "je určite horúco".

Horúčava zrejme príliš nesvedčila mužovi, ktorý políciu zavolal kvôli tomu, že v autobuse, ktorým cestoval, nebola klimatizácia. Iného zasa rozčúlilo to, že mu bankomat nevrátil kartu, a so svojím rozhorčením sa podelil s policajtom na tiesňovej linke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu