Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Za autom vláčili muža na lane, je v kritickom stave!

ilustračné foto
ilustračné foto

HAVÍŘOV - Neznámi páchatelia vláčili v noci zo soboty na nedeľu v Havířove po kamenistej a asfaltovej ceste muža (27), ktorého pripútali lanom za svoje auto. Leží v kritickom stave v ostravskej fakultnej nemocnici.

Prípad vyšetrujú zatiaľ ako ublíženie na zdraví. To sa ale môže zmeniť. Miestni občania tvrdia, že za prípadom sú drogy. Polícia sa k motívom nevyjadrila. Informuje o tom server www.denik.cz.

Podľa neho sa udalosť stala v havířovskej mestskej časti Dolné Datyně. Muž na lane za sebou na ulici nechal krvavú stopu. Server píše, že auto ho najprv vláčilo cez polia a pozdĺž lesa a potom po asfaltke. Pri futbalovom ihrisku posádka auta ťažko zraneného muža odviazala a nechala tam. Náhodní okoloidúci privolali záchrannú službu a políciu.

Server informuje, že zranený muž stratil veľa krvi. Asfalt mu zodrel kožu na nohe a chrbte a utrpel aj vnútorné zranenia pľúc. Polícia podľa servera zatiaľ k prípadu neposkytla podrobnejšie informácie. "O prípade sme boli informovaní v nedeľu skoro ráno. V súčasnej dobe však nemôžeme poskytovať žiadne informácie, ktoré by s týmto prípadom súviseli," povedala policajná hovorkyňa Zlatuše Viačková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu