Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Uniesli a vydierali Michalovčana, našli ho v pivnici

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/MICHALOVCE – Dvaja Michalovčania uniesli mladíka a zavreli do pivnice miestnej krčmy. Bili ho a chceli vrátiť dlh 380 eur. Zabudli mu však zobrať mobil, ktorým zavolal policajtov.

Vyšetrovateľ už obvinil zo zločinu vydieračského únosu vo forme spolupáchateľstva Milana Š. (53) a Radovana K. (28). Obaja prišli v pondelok okolo 13.00 hod. na VW Vento pred rodinný dom na Jedľovej ulici v Michalovciach, kde zazvonili. Keď pred dvere vyšiel Tomáš (23), pod hrozbou násilia ho donútili nastúpiť do auta a odviezli do pohostinstva na Športovej ulici.

V miestnosti na poschodí ho sotili na zem a starší z nich žiadal vrátiť 380 eur. Mladší ho päsťou udieral do hlavy. Neskôr Tomáša odviedli do pivnice, kde mu Radovan roztrhal tričko a viackrát udrel. Dole ho zamkli, ale ešte sa tam dvakrát vrátili, pričom ho mladší stále fackoval a chcel, aby vrátil, čo dlhuje.

Únoscovia mladíkovi nezobrali mobilný telefón, a tak zavolal policajtov, ktorí ho v pivnici našli. V krčme zadržali aj oboch únoscov. Tomáš má zranenia, z ktorých sa bude liečiť do päť dní bez PN.

Obvinení sú v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, hrozí im väzenie na sedem až 12 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu