Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík sa zabil pri páde, okoloidúci ho okradol!

Po príchode lekára na miesto už bol mŕtvy
Po príchode lekára na miesto už bol mŕtvy

PRAHA – Krátko po štvrtej hodine ráno spadol z kyvadla v pražských Letenských sadoch mladý cudzinec (20). Po príchode lekára na miesto už bol mŕtvy. Polícia teraz preveruje, či bol jeho pád samovraždou, nešťastnou náhodou alebo či ho niekto zhodil. K zistenie príčiny úmrtia požiadala o vykonanie súdnej pitvy.

Ešte pred príchodom záchranky k bezvládnemu telu pristúpil muž, ktorý mu zo zadného vrecka nohavíc vytiahol peňaženku. Jej obsah si ponechal a peňaženku vložil späť pod telo! Z kamerového záznamu je zrejmé, že páchateľ mal na sebe bledomodré džínsy, svetlé tričko, červenú bundu a bielu šiltovku. Za krádež a neposkytnutie pomoci mu hrozia až dva roky väzenia.

Cudzincov pád je už druhým nešťastím, ktoré sa v krátkom čase stalo pri letenskom kyvadle. V nedeľu v noci spadol z múriku pri metronóme iný mladík (19). Podľa polície pádu predchádzala slovná a fyzická potýčka s iným mužom, ktorý bol údajne zo skupiny fanúšikov futbalovej Sparty. Mladík leží v motolskej nemocnici. Jej hovorkyňa Eva Jurinová dnes povedala, že pacient je stále v bezvedomí napojený na prístrojoch. Jeho stav je veľmi vážny až kritický. Policajti prípad vyšetrujú s podozrením na spáchanie trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu