Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otčim prehovoril, ako do chlapčeka pichal ihly

Chlapec mal v tele okolo 30 ihiel.
Chlapec mal v tele okolo 30 ihiel.

RIO DE JANEIRO - Otčim (30) brazílskeho chlapca (2) prvýkrát prehovoril o tom, ako nevlastného syna opíjal, aby do neho mohol napichať ihly. Lekári ich v chlapcovom tele našli desiatky. Muž chcel syna zabiť, aby sa pomstil manželke, a veril, že sa na to nepríde.

Murár Roberto Carlos Magalhaes prehovoril v relácii brazílskej televízie Globo z neznámeho miesta v severovýchodnom štáte Bahia, kam ušiel. Chlapcovi mal dávať vodu zmiešanú s vínom, aby ho omámil. Potom do neho s milenkou Angelinou dos Santosovou začali vpichovať až päťcentimetrové ihly na šitie. "Robil som to dvakrát až trikrát týždenne jeden mesiac," priznal Magalhaes.

Chlapec bol opitý a neplakal, keď do neho ihly prenikali. Akonáhle ale alkohol vyprchal, cítil bolesť.

"Bola to odplata chlapcovej matke. Myslel som, že ihly v jeho tele urobia svoje a zabijú ho. Bol to spôsob, ako ho zabiť, bez toho, aby na to niekto prišiel," doplnil. Chlapec sa ale sťažoval na bolesť matke, ktorá ho vzala 10. decembra do nemocnice. Röntgen odhalil v jeho tele okolo 30 ihiel. Minulý piatok absolvoval päťhodinovú operáciu, počas ktorej mu lekári vybrali štyri ihly, ktoré najviac ohrozili jeho život.

Lekári v nedeľu potvrdili, že chlapci sa darí dobre. Pred sebou má ešte dve operácie. Tá prvá je naplánovaná na stredu a lekári mu odstránia ihly z brucha a chrbtice.

Otčim už predtým polícii povedal, že jeho milenka sa uvádzala do tranzu a dávala mu príkazy, aby ihly do chlapca zapichoval. Obajoch zatkli a previezli na neznáme miesto v štáte Bahia kvôli ich bezpečnosti. Rozvášnený dav totiž kameňmi zaútočil na policajnú stanicu, kde ich zadržiavali. Žiadne obvinenia proti nim ešte nevzniesli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu