Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ihly do chlapčeka napichal jeho otčim!

Lekári objavili približne 50 ihiel v tele malého chlapca
Lekári objavili približne 50 ihiel v tele malého chlapca

BARREIRAS – Malému brazílskemu chlapčekovi (2) objavili v tele 50 ihiel na šitie. Jeho zdravotný stav je vážny. Podľa doterajšieho vyšetrovania ich do dieťaťa napichal jeho otčim. Muž, ktorý už žil s inou ženou, sa mal priznať v noci na dnešok.

Polícia tvrdí, že Roberto Carlos Magalhaes sa týmto spôsobom chcel pomstiť svojej bývalej partnerke. Jeho milenka ho vraj nútila, aby chlapca zabil brutálnym rituálnym spôsobom. Mužovi pomáhala dvojica žien, z ktorých je jedna zrejme členkou náboženskej sekty. Podozrivého chytili na úteku na severovýchode Brazílie.

Dieťa kŕmia sondou a jeho stav je vážny. Je ale pri vedomí a dýcha bez pomoci prístrojov. Pritom jedna z ihiel mu prepichla ľavé pľúca. Lekári sa dnes chystajú vyoperovať časť ihiel, ktoré najviac ohrozujú chlapcov život. Dieťa priviedla jeho matka do nemocnice, lebo sa sťažovalo na veľké bolesti a zvracalo. Röntgenová snímka odhalila v jeho tele až päťcentimetrové ihly na šitie. Podľa toho, kde sa v tele nachádzajú, ich ale dieťa nemohlo prehltnúť.

Otec dieťaťa povedal novinárom, že pri návšteve bytu, v ktorom chlapec žil spolu so svojou matkou, piatimi súrodencami a otčimom, našiel predmety, ktoré môžu byť používané pri rituáloch čiernej mágie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu