Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Agresívne ohmátaval ženy, dostal 6 rokov

OLOMOUC – Český Vrchný súd dnes poslal do väzenia na 6 rokov Radima Válka (30) z Ostravy. Vlani prepadol v tomto meste 7 žien a dievčat. Žiadnu síce neznásilnil, ale mimoriadne agresívne ich sexuálne obťažoval.

Za hrubé ohmatávanie na intímnych miestach mu hrozil až 12 ročný trest. Nižší súd mu dal iba 4 roky, vyšší teraz v Olomouci pridal 2 roky navyše. Válek pred sudcami hovoril, že sa ničoho nedopustil a chce celý prípad pohnať až na Najvyšší súd. Obžalovaný tvrdil, že nechcel, aby „došlo k súloži“ a údajne ani od žien nežiadal orálny sex.

Válek podľa odborníkov trpí sexuálnou poruchou a keď útočil na obete, nebol celkom príčetný. Vyberal si ich v starej časti Ostravy. Išiel po ženách a dievčatách, ktoré sa samy vracali v noci z reštaurácií alebo diskoték. Sledoval ich až pred dom, tam ich natlačil do vchodu a obťažoval. Obete mali od 17 do 33 rokov. Krikom privolali pomoc alebo ho ním zahnali na útek. Žiadnu z nich neznásilnil, ale všetkým zostali po stretnutí so sexuálnym násilníkom hrozné zážitky. Niektoré sa z toho dodnes nespamätali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu