Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Policajti už chytili muža, ktorý chcel znásilniť dôchodkyňu

(Zdroj: SITA)

PREŠOV - Vranovskí policajti už chytili muža, ktorý v utorok okradol, päsťami dobil a nakoniec sa pokúsil znásilniť dôchodkyňu (76).

K šokujúcemu útoku došlo v utorok večer v rodinnom dome vo Vranove, keď obeť vyrušila zlodeja pri čine. Páchateľom brutálneho útoku je Vranovčan Ján F. (31). V policajnej cele teraz čaká na rozhodnutie o vzatí do väzby. Hrozí mu väzenie od sedem do 15 rokov.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, páchateľ pod hrozbou bitky žiadal peniaze, načo mu poškodená dala 900 korún. Keď žiadal ďalšie peniaze a žena odmietla s vysvetlením, že viac nemá, zaútočil na ňu päsťami. Násilník zvalil ženu na gauč, pričom ju vyzliekal, chcel znásilniť a neustále bil rukami po hlave.

Keď chcela z pevnej linky privolať pomoc, vytrhol jej telefón z rúk, znova ju udieral päsťami do tváre, niekoľkokrát ju kopol do chrbta, a z rúk jej stiahol tri zlaté prstene a z krku zlatú retiazku, opísala útok polícia. Dobitá žena skončila v nemocnici.

Má poranenú hlavu, chrbticu, ľavú ruku a stredne silný otras mozgu. Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu