Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Muž v Brne sa stavil, že sa dostane z pút. Pomohol až zámočník!

BRNO - Hra na akčného hrdinu, ktorý vie otvoriť policajné putá kancelárskou sponkou, môže byť ošemetná. Svoje už o tom vie aj 48 – ročný muž z Brna, ktorého po stávke v jednej z tamojších krčiem musel ratovať až zámočník!

Nechal si nasadiť putá a vystatoval sa, že pre neho je hračka z nich poľahky vykĺznuť. Lenže čím viac sa snažil, tým viac sa putá sťahovali. Najhoršie na tom bolo, že od nich nemal nikto kľúče. A nepomohli mu z nich ani policajti. Ich kľúče od policajných pút jednoducho do zámky na mužových putách nepasovali.

„Zúfalý muž najskôr prišiel s putami na rukách prosiť o pomoc na oddelenie mestskej polície. Keď nepochodil, musel vyhľadať pomoc zámočníka“, povedala hovorkyňa mestskej polície v Brne Denisa Kapitančíková.

Nešťastník vyzeral ako trestanec na úteku. Jeho historka o nepodarenej stávke sa policajtom veľmi nezdala. Než chudáka prepustili, ešte si dôkladne overili, či nemá pletky so zákonom. Preto sa jeho nepríjemný pobyt v putách pretiahol ešte o ďalšie bolestivé desiatky minút.

Podľa Kapitančíkovej našiel muž putá v smetnej nádobe. S tým, že u nich nie sú aj kľúče, si hlavu príliš nelámal, lebo hrdinovia v akčných filmoch ich predsa hocičím dokážu otvoriť za pár sekúnd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu