Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Puškárová z parlamentu do maštale: Dojenie kravy? Nula bodov!

Zlatica Puškárová v zápale práce. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová v zápale práce.

BRATISLAVA/STUPAVA – Moderátorka Zlatica Puškárová (31) plnila svoju stávku v Hodine deťom. Na farme pri Stupave mala podojiť kravu a z jej mlieka chcela urobiť penu do kapučína pre všetkých novinárov. No nevyšlo jej to.

Zlatica Puškárová je síce politická moderátorka, no kravu nevidela prvýkrát v živote. „Môj starý otec dokonca postavil kravín. Je mi ľúto, že starí rodičia sa tejto mojej stávky nedožili,“ povedala nám Zlatica. Dokonca má skúsenosti aj s dojením. „Skúšala som to, keď som mala asi desať rokov, ale nič som nenadojila,“ prezradila moderátorka.

S rovnakým výsledkom absolvovala aj stávku pre Hodinu deťom. V pridelenom šechtári sa neobjavilo takmer žiadne mlieko. „Je mi to ľúto, ani neviem, či som splnila stávku,“ povedala smutne markizáčka. Ako sme však zistili, nebola to Zlaticina chyba. Krava Kvetuľa totiž očakáva prírastok a vyživuje teliatko vo svojom tele. Prečo teda nešla moderátorka plniť svoju stávku inam? „Na väčšine družstiev sa už dojí automaticky, na okolí je toto jediná farma, kde sa to robí ručne,“ dozvedeli sme sa. Nuž, dúfajme, že v ďalšom ročníku Hodiny deťom nás Zlatica opäť niečím prekvapí a tentoraz s lepším výsledkom.

Sledujte Topky TV: Zlatica Puškárová takto dojila kravu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu