Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci prípad: Mladú matku z Ukrajiny našli zavraždenú! Množstvo indícií, ale po jej dieťati a mame ani stopy

Mladú matku našli zavraždenú pri rieke, po jej dieťati sa zľahla zem
Mladú matku našli zavraždenú pri rieke, po jej dieťati sa zľahla zem (Zdroj: X/Nexta)

HOCKENHEIM – Prípad matky, mladej Margarity, pôvodom z Ukrajiny, ktorú našiel približne pred týždňom okoloidúci na chodníku pri rieke, naberá na obrátkach. Jej matka a päťtýždňové dieťa sú stále nezvestné.

Desivý pohľad sa naskytol okoloidúcemu mužovi minulý štvrtok okolo 10:20 medzi Herrenteichom a Lusshofom v spolkovej krajine Bádensko-Wuerttembersko, v Nemecku. Telo 27-ročnej ženy, Margarity Stetsenkovej, ležalo na rampe vojenského prechodu na rieke. Zatiaľ všetky informácie nasvedčujú tomu, že Ukrajinka zomrela násilím. Vraha sa ale kriminalistom stále nepodarilo nájsť. S matkou a malou dcérkou žila v ubytovni pre utečencov, informuje nemecký Bild.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 751 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Pomoc s prípadom by mohla jej matka, no po tej sa zľahla zem a spolu s malou vnučkou je nezvestná. Na základe oficiálnej výzvy smerom k verejnosti teraz vyšetrovatelia v Hockenheime dostali množstvo tipov, kde by sa matka a dieťa mohli nachádzať. Policajná hovorkyňa v Mannheime uviedla, že od verejnosti im prišlo približne 50 odpovedí. V súčasnosti nemôžu bližšie špecifikovať, či tieto informácie budú nápomocné alebo nie.

Podľa informácií nemeckých médií bola mladá žena už nejakú dobu nezvestná. Spolu s matkou utiekla z Ukrajiny pred vojnou. Na základe výzvy smerom k verejnosti nemeckí vyšetrovatelia zistili, že pri jej tele bol založený oheň, no nikto nevie prečo a kto ho založil. S matkou nebohej sa chcú kriminalisti spojiť, no neúspešne. Pátranie po Maryne Stetsenkovej (51) a dcérke stále pokračuje. Podľa polície je považovaná za najdôležitejšieho svedka, ktorý by mohol objasniť celý prípad. Na prípade teraz pracuje až 60 príslušníkov polície.  

Viac o téme: VraždaUkrajinkaUkrajina v krízeHockenheim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu