Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pracovníci márnice zažili ŠOK! Telo mŕtvej ženy sa začalo hýbať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GUATEMALA - Pracovníci márnice zažili šok. Telo mladej ženy, ktorú lekári päť hodín predtým vyhlásili za mŕtvu, sa začalo hýbať vo vaku na mŕtvoly. Ženu preto urýchlene previezli na oddelenie, kde sa ju snažili oživiť. To sa však už nepodarilo. Zatiaľ nie je jasné, či incident bude vyšetrovať aj polícia.

Pacientka vykazovala známky ťažkej podvýživy a keď bola napojená na monitory, nevykazovala žiadne známky respiračnej alebo mozgovej aktivity a preto bola vyhlásená za mŕtvu. Po piatich hodinách vo vreci na telo vo Všeobecnej nemocnici San Juan de Dios v Guatemale sa však zrazu začala hýbať. Informujú o tom noviny Mirror.

Šokovaní pracovníci márnice sa ponáhľali zalarmovať lekárov, ktorí následne ženu prijali na pohotovosti. Rýchlu reakciu lekárov zachytili aj na videu. Napriek úsiliu o resuscitáciu však pacientka nevykazovala žiadne životné funkcie a druhýkrát a naposledy bola vyhlásená za mŕtvu.

Hovorca nemocnice uviedol, že mladá žena vykazovala známky „ťažkej podvýživy“ a mala v anamnéze záchvaty a detskú mozgovú obrnu. "Po 30 minútach lekárskeho úsilia bola vyhlásená za mŕtvu a jej telo bolo prevezené do márnice v rámci stanoveného protokolu," uviedol. Či budú prípad vyšetrovať aj úrady, zatiaľ nie je jasné.

 

Viac o téme: MárnicaGuatemala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu