Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nová šokujúca správa: Takto sadisticky znásilňovali teroristi z Hamasu, v mŕtvolách nastražili výbušniny

Tento záber ukazuje, ako jeden z palestínskych teroristov strieľa na bezbranného Izraelčana ležiaceho na zemi.
Tento záber ukazuje, ako jeden z palestínskych teroristov strieľa na bezbranného Izraelčana ležiaceho na zemi. (Zdroj: X)

JERUZALEM - Znásilňovali, mučili a vraždili: Nová správa o teroristickom útoku Hamasu zo 7. októbra, pri ktorom sa odohral najhorší masaker Židov od holokaustu, potvrdzuje desivé detaily.

Krutosť a brutalita, ktorá sa rozpútala, bola neobmedzená - a zjavne systematická. Podľa správy, ktorú v stredu zverejnila izraelská Asociácia krízových centier pre obete znásilnenia (ARCCI), masové znásilnenia boli obzvlášť sadistické a brutálne zámerne.

archívne video

Izraelská armáda objavila tunely, v ktorých Hamas zadržiaval rukojemníkov (Zdroj: Twitter/Israel Defense Forces)

Ženy, deti a dokonca aj muži boli kruto týraní pred svojimi rodinami a priateľmi a zavraždení počas alebo po znásilnení.

Predsedníčka ARCCI Orit Sulitzeanu uviedla, že správa bola odovzdaná rozhodovacím orgánom OSN a „nenecháva priestor na popieranie alebo ignorovanie. Očakávame, že medzinárodné organizácie zaujmú jasné stanovisko".

K sexuálnym útokom došlo predovšetkým na hudobnom festivale Nova, ktorý bol napadnutý, ale aj v mestách, ktoré boli napadnuté, ako aj na vojenských základniach na okraji pásma Gazy a počas zajatia rukojemníkov Hamasom.

Nástražné výbušniny boli ukryté v mŕtvolách

Aby bola bolesť a poníženie pre všetkých prítomných čo najvyššie, v správe sa uvádza, že partneri, priatelia a rodiny obetí boli nútení sledovať zneužívanie: „Mnohé telá obetí boli nájdené zohavené a zviazané s brutálne napadnutými pohlavnými orgánmi. V niektorých prípadoch boli zbrane zavedené do pohlavných orgánov.“ V niektorých telách boli ukryté nástražné výbušné pasce.

Na účely správy boli vypočuté osoby, ktoré prežili, a rozhovory sa uskutočnili s prvými respondentmi. Pri teroristickom útoku bolo v pásme Gazy zabitých 1200 ľudí a ďalších 250 bolo unesených. V týždňoch po útoku vyvolalo extrémne sadistické sexuálne násilie teroristov hrôzu. Nová analýza je založená na týchto výpovediach svedkov a ďalších dôverných informáciách.

Viac o téme: ZnásilňovanieIzraelMasakerHamas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu