Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bývalá modelka vo väzení za vraždu na objednávku: Predtým milionárska manželka, teraz skončila v cele

 Tatyana Remley si chcela najať vraha na svojho manžela. Zobraziť galériu (3)
Tatyana Remley si chcela najať vraha na svojho manžela. (Zdroj: Tatyana Remley/Facebook, California DOC)

SACRAMENTO - Plánovala dať zavraždiť svojho milionárskeho manžela, pretože jej chcel „iba“ platiť 15 000 dolárov mesačne ako výživné na deti po ich rozchode. Lenže exmodelka Tatyana Remleyová (43) bola odhalená a v januári bola odsúdená na niekoľko rokov väzenia.

Namiesto drezúrneho jazdenia, jogy a glamour párty teraz viditeľne otrasená sedí v centrálnej kalifornskej ženskej väznici v Chowchille. S výraznými kruhmi pod očami, strapatými vlasmi a vráskami starostí na čele je predtým dobre upravená Remleyová len ťažko rozpoznateľná.

archívne video

Policajná naháňačka na Kysuciach (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

Počas procesu sa priznala k tomu, že pre svojho manžela Marka Remleyho (57) najala nájomného vraha. Ako to mohlo zajst tak daleko?

Dvojica sa zosobášila v roku 2011 a Američan si do manželstva priniesol pekné dedičstvo viac ako 25 miliónov dolárov. Vily, športové autá, lode, v najlepších kruhoch – Remleyovci žili v Kalifornii luxusným životom.

Bývalá modelka vo väzení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tatyana Remley/Facebook)

Medzi jazdkyňou drezúry a milionárom však stále dochádzalo ku krízam. Definitívny rozchod nasledoval v máji minulého roka.

Potom, podľa správ amerických médií, došlo k boju medzi nimi: Ona tvrdila, že bola znásilnená so zbraňou v ruke. On, že jeho partnerka podpálila jeden z domov, o ktorý sa delili.

Problémy boli aj s výškou životných nákladov. V súdnom dokumente citovanom denníkom New York Post sa uvádza, že „manželka trpí extrémnym finančným stresom“. Pretože ponúkaná mesačná podpora 15 000 dolárov nestačila na udržanie životného štýlu vo výške 50 000 dolárov, ktorý predtým Tatyana Remleyová udržiavala.

Bývalá modelka vo väzení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tatyana Remley/Facebook)

43-ročnú ženu zatkli v auguste 2023. Jazdkyňa požiadala známu, aby zorganizovala nájomného vraha pre jej manžela. Za vraždu mali byť dva milióny dolárov.

Známa však išila za Markom Remleym, ktorý obratom zavolal políciu. Nakoniec sa tajný agent stretol s Tatyanou Remleyovou a pasca zaklapla.

Remleyová si teraz musí odpykať trest tri roky a osem mesiacov väzenia.

Viac o téme: VäzenieObjednávka vraždyTatyana Remleyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu