Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Informácie o smrti aj poníženie od Erdogana! TOTO boli najbláznivejšie správy o Putinovi v roku 2023

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: TASR/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool)

MOSKVA - O žiadnej inej hlave štátu nekolovalo v roku 2023 toľko šialených správ ako o Vladimirovi Putinovi. Ruského prezidenta nielen vyhlásili za mŕtveho, ale dostali sa aj na titulky pre bizarné nahé karikatúry. TOTO boli najbláznivejšie správy o Putinovi.

Je naozaj neuveriteľné, koľko ošialu spôsobil v roku 2023 Vladimir Putin v médiách. Ruský prezident sa takmer každý deň ocitol v kolónkach médií zaoberajúcich sa klebetami a vo väčšine prípadov bez akéhokoľvek vlastného pričinenia. Dostatočný dôvod na to, aby sme sa pozreli späť na najbláznivejšie Putinove správy roka.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 677 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Hovorilo sa, že Vladimir Putin mal zástavu srdca

Jednoznačne najbizarnejšia správa sa dostala na sociálne siete v októbri, keď pochybný telegramový kanál „General SVR“ oznámil, že Vladimir Putin utrpel zástavu srdca. Ale našťastie bol prítomný tím lekárov a podarilo sa mu oživiť ruského prezidenta.

Vladimira Putina vyhlásili za mŕtveho - Kremeľ poprel srdcové problémy a klebety o smrti

Radosť Vladimíra Putina z úteku pred smrťou však netrvala dlho, pretože o chvíľu neskôr ten istý kanál Telegram vyhlásil Vladimira Putina za mŕtveho. "Ruský prezident Vladimir Putin zomrel dnes večer vo svojej rezidencii vo Valdaji o20:42 moskovského času lekári zastavili resuscitáciu a vyhlásili jeho smrť,“ odvážne sa tvrdilo a všetky dôkazy sa opierali o „generál SVR“. Povesti o jeho smrti sa rýchlo rozšírili na internete. Dokonca aj Kremeľ sa o tom dozvedel a cítil nutkanie sa k tomu vyjadriť. "U neho je všetko v poriadku. Toto je ako obvykle kačica," vysvetlil vtedy hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.

Vladimir Putin nahý: bláznivé obrázky vďaka umelej inteligencii

Okrem rozruchu okolo zdravia Vladimira Putina sa kremeľský despota v roku 2023 ocitol aj v malom škandále s nahými fotografiami. Pomocou umelej inteligencie vytvorili vývojári ruského chatbota schopnosť vytvárať bizarné nahé fotografie Vladimíra Putina. Pretože na otázku „Som Z-Patriot“ umelá inteligencia zrazu vypľula karikatúry nahého, strašidelného Putina. Mimochodom, vývojári boli neskôr predvolaní úradmi. Čelili obvineniu.

"Ja som alfa samec!" Erdogan uviedol Putina na pravú mieru

Vladimir Putin bol konfrontovaný aj s nechcenými titulkami na politickej scéne. Po stretnutí s tureckým prezidentom Recepom Erdoganom zožal šéf Kremľa na internete množstvo opovrhnutia a posmechu. Dôvodom bola reč tela oboch prezidentov počas ich stretnutia.

"Mám vyštudovanú psychológiu. Podľa mňa je v tejto veci najdôležitejšia Erdoganova ruka. Doslova prehltla Putinovu ruku. Erdogan chce povedať: Ja som alfa samec!", analyzoval video zo stretnutia používateľ X v tom čase. Iní videli Putina ako „oslabeného a zostarnutého dedka“.

Viac o téme: SprávySmrťVladimir PutinRok 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu