Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krvavá dráma sa skončila smrťou: Mladého herca zavraždili mačetou, polícia zadržala podozrivého

Mladého herca brutálne zavraždili.
Mladého herca brutálne zavraždili. (Zdroj: Instagram/keicy_newera)

BOGOTA - Mladý herec Kevin Andrés Muñoz, známy z kolumbijského filmu Netflixu „Lavaperros“, bol brutálne zavraždený. Jedna osoba už bola v tejto súvislosti zatknutá.

23-ročný kolumbijský herec Netflix bol príšerným spôsobom zavraždený v kolumbijskom meste Tuluá. Kevin Andrés Muñoz je známy svojou úlohou vo filme Lavaperros. Podľa kolumbijského média Noticias RCN sa bezvládne telo hviezdy Netflixu našlo 21. novembra ráno. Bol zviazaný a na rôznych častiach tela mal otvorené rany.

archívne video

Polícia rieši prípad vodiča, ktorý počas šoférovania čítal knihu opretú o volant (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Z predbežného vyšetrovania vyplýva, že smrteľné zranenia mala na svedomí ostrá zbraň, možno mačeta. Polícia a prokuratúra preverujú rôzne hypotézy vrátane možnosti lúpežného prepadnutia. Ako informoval Noticias RCN, tento čin sa považuje za obzvlášť krutý. 23-ročného muža našli zviazaného s rukami a nohami a bol v „stave úplnej bezbrannosti“.

Herec bol súčasťou obsadenia kolumbijského filmu Lavaperros, ktorý sa natáčal v Tuluá v rokoch 2019 až 2020. Objavil sa aj v seriáli „Turbia“ v televízii Telepacífico.

Pozadie činu sa intenzívne vyšetruje

Údajného páchateľa, 19-ročného muža, zadržali krátko po čine a je vo väzbe. Presné pozadie činu sa stále zisťuje. Miestny policajný veliteľ Nicolás Suárez zatknutie potvrdil a uviedol, že okolnosti vraždy sa v súčasnosti intenzívne vyšetrujú. Tento tragický incident predstavuje jedenástu vraždu v Tuluá v tomto roku.

Viac o téme: VraždaKolumbiaHerec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu