Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príšerná vražda štvornásobnej matky: Expartner ju zastrelil pred očami jej malých detí, desivé slová jej dcéry

Jameku Williamsovú mal zastreliť jej expartner.
Jameku Williamsovú mal zastreliť jej expartner. (Zdroj: Facebook)

HOUSTON - Matku štyroch detí zabil jej bývalý priateľ v americkom štáte Texas. Muž začal žiarliť, keď chcela 38-ročná žena ísť von s kamarátmi. Práve keď boli prítomné tri ženine deti, vytiahol pištoľ a stlačil spúšť.

Jameka Williamsová z Texasu chcela ísť minulý piatok večer von. Keď sa však na to pripravovala, zastrelil ju jej bývalý priateľ. Obzvlášť hrozné: Muž, ktorý potom ušiel, stlačil spúšť pred Jamekinými maloletými deťmi.

archívne video

Polícia obvinila 36-ročného muža, ktorý v Bratislave okradol seniorku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

O neuveriteľnom zločine ako prvá informovala miestna spravodajská stanica ABC13. Stalo sa to v meste Missouri City. Príbuzní zabitej matky poskytli podrobnosti o vražde. Jameka Williamsová a útočník sa poznali už od strednej školy, mali spolu dve deti a odvtedy boli s prestávkami spolu. Krátko pred činom sa však vraj rozišli. Napriek tomu bol jej bývalý partner v piatok v rodinnom dome, keď si Jameka upravovala vlasy v rámci prípravy na zábavný večer s priateľmi. Podozrivý potom zrejme začal žiarliť. "Nikam nejdeš. Dnes je ten deň," povedal podľa sestry obete a v spálni vytiahol zbraň.

Jaterra Williamsová sa o tom dozvedela po tom, čo jej v ten večer zavolala 14-ročná dcéra Jameka. "Povedala: 'Môj otec práve zabil moju mamu'," povedala príbuzná pre ABC13. Pri osudnom výstrele boli aj ďalšie dve Jamekine dcéry. "Bolí ma, že deti museli zažiť niečo také traumatizujúce a že toto sú posledné spomienky, ktoré uvidia na svoju matku," povedal Jaterra. Len štvrté dieťa obete – 18-ročný syn – nebolo svedkom činu. Chlapec Jayden pre ABC13 povedal, že sa chystal zmaturovať s vyznamenaním a jeho matka sa tešila na maturitný ples.

Podozrivý vrah po čine ušiel vo svojom aute a odvtedy ho nikto nevidel. Vraj už predtým Jameke posielal esemesky, v ktorých sa jej vyhrážal zabitím. Rodinní príslušníci zabitej matky teraz zbierajú dary na pohreb.

Viac o téme: MatkaVraždaJameka Williamsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu