Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zásadná udalosť v prípade brutálnej vraždy: Muž, ktorý mačetou zabil mladú matku Andreu, je vraj mŕtvy!

Andrea bola zavraždená stalkerom Jánom M., ktorý ju už dlhšie obťažoval. Zobraziť galériu (3)
Andrea bola zavraždená stalkerom Jánom M., ktorý ju už dlhšie obťažoval. (Zdroj: Facebook)

DUBNICA NAD VÁHOM - Na druhýkrát sa mu to podarilo. Muž, ktorý podľa vyšetrovateľa mačetou v júni 2023 v Dubnici nad Váhom zabil 39-ročnú matku dvoch detí Andreu, má byť podľa medializovaných informácií po smrti.

archívne video

Muž zavraždil ženu. Jej ostatky zabalil do vriec a hodil do priehrady (Zdroj: Twitter/Polícia ČR )

Vo väzbe v Nitre si mal siahnuť na život. Informuje o tom Televízia Markíza, ktorej to potvrdili dva od seba nezávislé zdroje. O samovraždu sa Ján pokúsil aj v lete, teda krátko po útoku, z ktorého je podozrivý. Vtedy ho vraj v poslednej chvíli zachránili dozorcovia a previezli ho do nemocnice. 

Informácie potvrdil aj hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) Monika Kacvinská. "Napriek poskytnutej prvej pomoci zo strany personálu a následne privolanej rýchlej zdravotnej pomoci sa obvineného, žiaľ, nepodarilo oživiť," priblížila s tým, že tak ako v prípade každého úmrtia osoby vo výkone väzby alebo výkone trestu sú okolnosti úmrtia predmetom vyšetrovania Policajného zboru. "O samovražde obvineného bol vyrozumený dozorový prokurátor a príbuzní zosnulého," podotkla Kacvinská. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je ZVJS oprávnený poskytovať bližšie informácie. Kriminálna polícia v Nitre prijala trestné oznámenie vo veci trestného činu usmrtenia. "Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nebudeme poskytovať bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

Ján koncom júna 2023 brutálne zaútočil na Andreu mačetou. Stalo sa to v záhradkárskej oblasti, kadiaľ išla žena ráno do práce. Obeť pri útoku utrpela mnohopočetné sečné rany, ktorým na mieste podľahla. Muž mal Andreu prenasledovať dlhšie, dokonca mu bol uložený zákaz priblíženia sa.

Andrea bola zavraždená stalkerom Jánom M., ktorý ju už dlhšie obťažoval.
Zobraziť galériu (3)
Andrea bola zavraždená stalkerom Jánom M., ktorý ju už dlhšie obťažoval.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: VäzeňDubnica nad VáhomVražda mačetou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu