Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci útok na šéfa Ryanairu pred tlačovou konferenciou: VIDEO Reakcia leteckej spoločnosti vás dostane

Michael O'Leary dostal tortu do tváre.
Michael O'Leary dostal tortu do tváre. (Zdroj: YouTube/The Journal)

BRUSEL - Šéf leteckej spoločnosti Ryanair Michael O'Leary vo štvrtok od ekologických aktivistov v Bruseli dostal tortou do tváre. Zábery priniesla belgická televízna stanica LN24. Incident sa odohral pred budovou Európskej komisie, kde sa O'Leary pripravoval na tlačovú konferenciu o štrajkoch, ktoré spoločnosť zasiahnu. Piloti Ryanairu v Belgicku budú štrajkovať 14. a 15. septembra.

"Vitajte v Belgicku. Prestaňte znečisťovať," kričali aktivisti, ktorí trafili šéfa Ryanairu dvoma krémovými tortami priamo do tváre. "Výborne," okomentoval to iba O'Leary.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

O niečo neskôr spoločnosť zverejnila niekoľko komentárov na sociálnej sieti X, predtým Twitteri. "Dnes vrelé privítanie v Bruseli. Cestujúci sú tak nadšení z našich nových spojov, že to oslavujú tortou. Máme veľmi dobré nízke ceny," napísala spoločnosť. "Namiesto nákupu krémových tort si mohli kúpiť let z Belgicka za rovnakú cenu," dodala v ďalšom komentári.

Piloti Ryanairu v Belgicku oznámili už štvrtý štrajk za dva mesiace. Požadujú lepšie platy a viac času na odpočinok. Írska spoločnosť je častým terčom kritiky zo strany odborových zväzov najmä kvôli pracovným podmienkam pilotov. Nedávno ale verejnosť pobúril aj prípad dvoch britských seniorov, ktorému bolo za vytlačenie palubných vstupeniek na letisku naúčtovaných 110 libier. Ryanair svoj postup hájil s tým, že poplatok bol v súlade s jeho pravidlami.

Viac o téme: TortaAktivistiBruselRyanairMichael O'Leary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu