Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na toto SEDADLO v lietadle sa pasažieri Ryanairu sťažujú najviac: Pozor, ukrýva nepríjemné prekvapenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBLIN - Zatiaľ čo niektorí obľubujú sedadlá v lietadle bližšie k uličke, iní nedajú dopustiť na tie pri oknách. A pravdou je, že iba málokto by chcel sedieť na strednom sedadle. Jedno sedadlo v lietadle spoločnosti Ryanair sa však stalo virálnym. Tu by ste určite sedieť nechceli.

Mnohé nízkonákladové letecké spoločnosti zaviedli poplatok za výber sedadla. Niektorí dovolenkári si totiž radi priplatia za obľúbené sedadlo. To ale znamená, že neslávne známe sedadlo 11A v lietadle Ryanairu časom nazbieralo množstvo sťažností kvôli tomu, že v skutočnosti nemá okno. Cestujúcich, ktorí si priplatili za sedadlo pri okne, to pochopiteľne sklamalo.

Will Horton na Twitteri zdieľal niekoľko záberov sedadla s obyčajnou stenou namiesto okna. "Najikonickejšie sedadlo v lietadle je určite 1A. Druhé najslávnejšie? Možno je to sedadlo Ryanairu 11A," uviedol v príspevku. Sedadlo je medzi ľuďmi už také známe, že sa na sociálnych sieťach objavuje ako vtipný mém. 

Letecká spoločnosť však tvrdí, že toto nepopulárne miesto má veľkú výhodu. Ide vraj o najlepšie miesto na potrebný spánok. "Nie veľa ľudí si uvedomuje, že sedadlo 11A nemá žiadne okno, čo znamená, že je to ideálne sedadlo, ak plánujete dohnať spánok počas ranného letu," vysvetlili predstavitelia aeroliniek podľa The Sydney Morning Herald. Na profile Ryanairu na Twitteri sa dokonca píše: "Predávame sedadlá, nie okná." 

Viac o téme: LietadloCestujúciLetRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu