Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická smrť Vladimíra v Bulharsku: Povedali mu, že má zápchu, neskôr v ukrutných bolestiach zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VARNA - V bulharskom letovisku v meste Varna na Zlatých pieskoch sa odohrala tragédia. Dovolenka sa stala osudnou 69-ročnému Čechovi Vladimírovi. Ten dostal nečakané tráviace problémy s obrovskými bolesťami a o pár dní ho našli mŕtveho na hotelovej izbe. O udalosti informuje stránka tn.cz.

Muž cestoval do letoviska v nedeľu 27. augusta spolu so synom Janom a jeho partnerkou. Už na druhý deň sa u neho dostavili zdravotné problémy.

archívne video

Počas dovolenky v Turecku si môžete užiť aj poriadny adrenalín (Zdroj: Zoznam / ako)

„Otec celú noc vracal a bolo mu veľmi zle, tak sme ráno v utorok volali lekára cez delegáta. Lekár konštatoval, že ide o plynatosť, možno koliku alebo zápchu a dostali sme recept s liekmi na uvoľnenie,“ informoval Jan český portál tn.cz.

I keď išiel lieky ihneď kúpiť, otcov stav sa nezlepšoval.  „Otcov stav sa nelepšil, skôr zhoršoval, preto sme znova vo štvrtok ráno privolali lekára cez poisťovňu. Dorazila mladšia doktorka, išla na izbu, vyšetrila ho, vzala si fonendoskop, to jeho nafúknuté brucho počúvala. Povedala, že ide o plynatosť, zvýšené nadúvanie a zápchu,“ dodal.

V piatok ráno chcel Jan otca Vladimíra zavolať na raňajky, ale ten neotváral dvere na izbe. Syn si pomyslel, že asi ešte spí. Keď sa však to isté zopakovalo aj po raňajkách, nadobudol zlú predtuchu.

„Bežal som na recepcii pre druhú kartu. Keď som vošiel na izbu, tak som našiel otca ležať na matraci na chrbte. Bol to ako výbuch sopky, ležal v takej čiernej kaši a celý povracaný a zrejme tými zvratkami zadusený. Telo bolo ešte teplé, strašný pohľad,“ spomína zdesene Jan.

Presnú príčinu úmrtia odhalí až pitva, ku ktorej dôjde vo Varne. Jej výsledky budú známe onedlho.

Viac o téme: SmrťTuristaZápchaZdravotné problémyBulharskoČechVarna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu