Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krvavý masaker v centre New Yorku: VIDEO Vodička narazila do ľudí priamo na priechode pre chodcov!

Bezohľadná vodička zrazila na priechode pre chodcov sedem ľudí
Bezohľadná vodička zrazila na priechode pre chodcov sedem ľudí (Zdroj: Twitter/NYpost)

NEW YORK – V nedeľu neskoro večer zrazila vodička priamo na Manhattane na priechode sedem chodcov. Prípad je o to desivejší, že na svojej Honde Accord ani nezastavila, a ušla ďalších takmer 21 kilometrov, kým nenarazila do dvoch vozidiel na Long Island Expressway.

Najvyšší súd rozhoduje o väzbe v prípade ROmana Stahla z akcie Ezechiel (Zdroj: Topky/Maarty)

29-ročná vodička z Belle Mead zrazila o 23:55 miestneho času sedem ľudí priamo na priechode pre chodcov, informoval New York Post. Incident sa stal priamo v centre New Yorku a vodička teraz čaká vo väzbe. Hrôzostrašné zábery, ktoré sa začali šíriť na sociálnych sieťach ukazujú ako šesť mužov a jedna žena zostali zranení a niektorí v bezvedomí ležať na ulici. Vodička po náraze nezastavila a pokračovala v jazde ešte neuveriteľných 20 kilometrov, kým nenarazila do stojacich vozidiel na Long Island Expressway.

Podľa očitých svedkov auto značky Honda Accord narazilo do ľudí (vo veku od 24 do 61 rokov), v momente, keď prechádzali cez cestu a vodička pokračovala v jazde na červenú. Obeťami sú väčšinou obyvatelia New Yorku, jeden alebo dvaja sú turisti, ktorí mesto v ten deň navštívili. Všetkých zranených museli odviezť do nemocnice. Newyorská polícia uviedla, že žena zostáva vo väzbe a zatiaľ nebola obvinená. Šesť ľudí zostáva hospitalizovaných, jeden je v kritickom stave.

Viac o téme: NehodaChodciPriechod pre chodcovNew York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu