Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragická nehoda stála mladíka život! Pri predbiehaní na motorke narazil do zvodidiel! Nedalo sa mu pomôcť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

KLUBINA – Víkend poznačila tragédia. Krátko pred obedom stálo predbiehanie na športovej motorke život 24-ročného muža. K nehode došlo v katastri obce Klubina v okrese Čadca. Privolaný lekár už mladíkovi pomôcť nedokázal.

Archívne video: Nehoda motorkára a auta v Zlatých Klasoch

Nehoda motorkára a auta v Zlatých Klasoch (Zdroj: Topky/PH)

Ako uviedla polícia, k nehode došlo v čase okolo 11.15. „Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 24 ročný vodič viedol motocykel značky Kawasaki v smere od obce Zborov nad Bystricou na obec Klubina. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pri predbiehaní narazil do zvodidiel, pričom pri páde utrpel zranenia, ktorým napriek lekárskej pomoci podľahol,“ uviedla žilinská krajská polícia. U nebohého mladíka bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

ĎALŠIA TRAGÉDIA: MLADÝ MOTORKÁR NEHODU NEPREŽIL Dnes v čase okolo 11.15 hod. došlo na ceste druhej triedy č. 520 v...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Saturday, August 19, 2023

„Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. Jazdite bezpečne,“ odkázali policajti vodičom.

Viac o téme: NehodaMotorkárMotorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu