Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Otec Vladimira, ktorého zabil žralok, si prevzal jeho telo: Zdrvenú mamu ratujú v nemocnici

V egyptskej Hurghade zabil mladíka žralok Zobraziť galériu (2)
V egyptskej Hurghade zabil mladíka žralok (Zdroj: Getty Images, Twitter, archív)

HURGHADA - Svet minulý týždeň obletela informácia, že v egyptskej Hurghade sa stal Vladimir (†23) obeťou žraloka. Nešťastných rodičov tragédia paralyzovala a mamu mladíka museli po strašnej správe hospitalizovať.

archívne video

Žralok v akcii

Vladimirov otec Jurij pozbieral všetky sily a bol vyzdvihnúť pozostatky syna. So situáciou sa snaží zmieriť. „Mohlo sa to stať kdekoľvek. Bol to jeho osud,“ povedal s tým, že egyptským úradom, s ktorými sa pri preberaní synovho tela stretol, nekladie vinu za synovu smrť. Ako píše Daily Mail, Vladimirovo telo by malo byť spopolnené a prevezené do rodného Ruska. Mladíkovu mamu museli po tragickom incidente ratovať lekári a skončila v nemocnici. 

Žraloka, ktorý tragédiu spôsobil, v piatok 9. júna usmrtili a po mumifikácii by mal byť vystavený v múzeu. Dôvodom útoku malo byť to, že samica bola gravidná a mladík ju vyrušil. Okrem toho bola podľa dostuoných informácií poranená a hladná. Turisti na neďalekom móle v čase útoku kŕmili ryby a udalosti sa zbehli tak, že prišlo k tragédii.

Otec Vladimira, ktorého zabil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Vladimira roztrhal žralok vo štvrtok 8. júna počas kúpania v mori. Videli to mnohí dovolenkári, ako aj jeho otec. Ten nemohol urobiť nič, len sa bezmocne prizeral na to, ako žralok zabíja jeho milovaného syna. Úrady okamžite zaviedli zákaz kúpania, šnorchlovania aj vodných športov na zhruba 75 kilometrovom úseku pobrežia. Pláže už začali postupne opäť sprístupňovať.

 

Viac o téme: TragédiaŽralokútok Vladimir
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu