Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Horor v Hurghade! Žralok zabil dovolenkára pred očami priateľky: Zábery smrtiacieho útoku zachytili kamery

Zobraziť galériu (3)

HURGHADA - Desivé video z obľúbenej dovolenkovej destinácie, egyptskej Hurghady, sa šíri na sociálnych sieťach. Žralok napadol nič netušiaceho turistu a pred očami návštevníkov pláže ho zabil. Od dnešného obeda sú všetky pláže uzatvorené.

Hotely v egyptskej Hurghade vyvesili varovné letáky o výskyte žralokov, uzavreli pláže a kúpanie je zakázané. Dôvodom je smrtiaci útok žraloka, ktorý sa stal na pláži Dream Beach priamo v centre Hurghady. Žralok jedného muža zabil a dvoch ľudí zranil.

 

Gerade geistern in Facebook Videos eines Haiangriffs herum, bei dem ein russischer Gast heute vor Hurghada bei Dream...

Posted by Taucher.Net on Thursday, June 8, 2023

Ruský generálny konzul v Hurghade Viktor Voropajev povedal tlačovej agentúre TASS, že smrtiaci útok neprežil ruský občan. Obeť bola identifikovaná ako dvadsaťtriročný V. Popov, ilustrátor, ktorý v Egypte žil už niekoľko mesiacov.

Video nie je vhodné pre citlivé povahy

Na desivých záberoch počuť, ako na Viktora volajú z pláže. Svedkovia ale neskôr uviedli, že žralok bol rýchlejší a pomôcť mužovi nedokázali ani záchranári. Medzi českými turistami začali kolovať fotografie, na ktorých je žralok už chytený a usmrtený, informoval český Blesk. Egyptské úrady uzavreli pláže v celom meste. Túto informáciu potvrdili aj českí turisti ubytovaní v okolitých hoteloch. V Červenom mori žije viac ako 40 druhov žralokov. Posledný útok bol zaznamenaný v roku 2018, zomrel pri ňom český turista.

Viac o téme: PlážHurghadaútok žraloka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu