Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Meria ledva meter a vyzerá ako päťročné decko: Influencera a hviezdu MMA zatkli v Rusku! Neuveríte, koľko má rokov

Hasbulla Magomedov za volantom
Hasbulla Magomedov za volantom (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Slávny influencer a hviezda MMA sveta z Dagestánu Hasbulla Magomedov si pred pár dňami opäť zvýšil svoju popularitu i keď nie práve pozitívnym spôsobom. Jemu to však určite neprekáža, lebo veď ako sa hovorí, aj negatívna reklama je reklama. Aj keď vyzerá ako malý chlapec, v skutočnosti je to už dospelý 20-ročný mladý muž.

Chlapík merajúci ledva meter a vyzerajúci ako päťročné dieťa sa v Rusku previnil porušením dopravných predpisov po tom, ako s kamarátmi oslavoval na svadbe známeho a následne nebezpečnou jazdou ohrozil premávku. 

Malý veľký chlap, ktorého preslávil liliputánsky vzhľad a vzácne genetické ochorenie spôsobené nedostatkom rastového hormónu, sa po svadbe vracal s kamarátmi, ale po nebezpečnej jazde bola celá skupinka obvinených zatknutá. Napriek tomu, že množstvo fanúšikov mladíka na sociálnych sieťach takmer okamžite komentármi „free Hasbulla“ prosilo o prepustenie Hasbullu, ten si už dávno užíval chvíle na slobode.

"Som doma s mojou mačkou Barsik, všetko je v poriadku, nebojte sa,“ povedal vo svojom tiktokovom videu influencer, ktorý má na Instagrame viac ako 8 miliónov fanúšikov a ktorý pred časom vyvolal špekulácie, že svojej mačke ubližuje, keď ju na svojich videách neraz bez väčšieho citu potľapkával až príliš silno po hlave. 

Okrem svojho vzrastového hendikepu je Hasbulla známy aj vo svete MMA. Kamaráti sa totiž s bývalým šampiónom v ľahkej váhe v organizácii UFC Khabibom Nurmagomedovom, ale aj s aktuálnym kráľom tejto kategórie Islamom Makhachevom, či legendárnym boxerom Mikeom Tysonom. Svetová organizácia UFC s ním dokonca podpísala zmluvu, na základe ktorej sa Hasbulla stal tvárou organizácie a má tak zvýšiť o nej všeobecné povedomie.

Viac o téme: RuskoMMAHasbulla MagomedovInfluencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu