Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodičia roka! Oni sa napchávali vo fastfoode, ročnú dcérku nechali vyhladovať na smrť

Sage Wrightová a Christian Bishop-Torrence nechali vyhladovať svoju dcérku.
Sage Wrightová a Christian Bishop-Torrence nechali vyhladovať svoju dcérku. (Zdroj: Wichita Falls Police Department)

WASHINGTON - Hororoví rodičia Sage Wrightová (24) a Christian Bishop-Torrence (26) nechali dievčatko vyhladovať, pričom 340-kilový pár sa živil najmä rýchlym občerstvením.

Američan sa teraz na súde priznal k vražde. Jeho manželka bude súdená neskôr. Počas procesu v štáte Texas sa na verejnosť dostali okolnosti smrti ich maličkej dcéry. V júni 2021 boli podarení rodičia na ceste do reštaurácie rýchleho občerstvenia s priateľmi a dcérkou Georgiou, ktorá náhle dostala silnú dýchavičnosť.  Matka mala aspoň toľko súdnosti, že zobrala dievčatko do nemocnice. Ročné dieťa tam však asi o 20 minút neskôr zomrelo.

Muž je obvinený z vraždy, v pátraní pomáhali svedkovia (Zdroj: Policie České republiky)

Zamestnanci kliniky okamžite informovali políciu, pretože telo dievčatka bolo veľmi vychudnuté. Georgia vážila len 3,85 kilogramu - normálne by bolo 9,9 až 10,8 kilogramu pre dieťa v jej veku.

Súdny lekár, ktorý pitval malé telíčko, na pojednávaní nazval stav dievčatka ako „vážnu podvyživu“. Okrem toho malo po celom tele rany. Lekár dospel k záveru, že Georgina zomrela od hladu. Vyšetrujúci prokurátor, ktorý telíčko v nemocnici obhliadal, zostal v šoku. "Nikdy na to nezabudnem, bolo to hrozné," povedal.

Christianovi Bishopovi Torrencemu hrozí až 30 rokov väzenia. Na presný trest sa stále čaká. Keďže sa priznal k vražde, unikne trestu smrti. Matka dievčatka Sage Wrightová je vo väzení vo Wichita Falls a čaká na súd. Je tiež obvinená z vraždy. Či prizná vinu aj žena, ktorá podľa súdnych dokumentov váži 173 kíl, nie je známe.

Pár má spolu ďalšie dve deti, sú tiež podvyživené. Úrady však veria, že sa zotavia, pretože sú staršie ako ich mŕtva malá setrička.

Viac o téme: SmrťRodičiaFastfood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu