Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mladú Máriu zabil vo vani mobilný telefón: Posledný videohovor, kamarátka videla jej smrť v priamom prenose!

Mladé dievča zabil mobilný telefón priamo vo vani
Mladé dievča zabil mobilný telefón priamo vo vani (Zdroj: Facebook/Mariantonietta Cutillo)

RÍM - Šestnásťročná Maria Antonietta Cutillová telefonovala so svojou kamarátkou cez videohovor, keď sa kúpala vo vani. Mobil, ktorý však mala v nabíjačke jej spadol do vane a mladé dievča zabil elektrický prúd. Jej kamarátka dokonca videla ako zomierala.

Ingrid Brocková o podpore EÚ a SR pre predlženie čiernomorskej obilnej iniciatívy (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Tragédia sa stala v utorok 2.5. v obci Montefalcione v talianskej provincii Avellino. Šestnástročná Maria sa kúpala vo vani v dome svojich rodičov a telefonovala so svojou kamarátkou. Podľa dostupných informácií z talianskeho denníka Il Messaggero sa spolu rozprávali cez videohovor. Mobil sa jej však v ruke nešťastne vyšmykol a padol rovno do vane. Kamarátka mladej Marie videla na vlastné oči ako jej kamarátka zomiera a zavolala rýchlu zdravotnú službu, pretože rodičia neboli v tom čase doma.

 

Devastato dall'improvvisa e prematura scomparsa di Mariantonietta, L'IPSEOA Manlio Rossi Doria di Avellino, si associa...

Posted by Ipseoa Manlio Rossi-Doria on Wednesday, May 3, 2023

Maria po zásahu elektrickým prúdom zomrela. Jej najlepšia kamarátka napísala na svoj profil na sociálnej sieti, že nikdy na tú scénu nezabudne. „Posledný hovor, posledný spoločný smiech a keď si sa so mnou rozprávala, stalo sa toto. Tvoj hlas sa mi ozýva v hlave, keď si kričala moje meno, mám tú scénu stále pred očami, mám pred sebou tvoje veľké zelené oči, myslím na tvoj smiech. Bola to úžasná priateľka. Chýbaš mi srdiečko moje, mám ťa stále pred očami“. Prípad je v štádiu vyšetrovania a aj keď je príčina Mariinej smrti jasná, nebohá bola podrobená pitve.

Viac o téme: Mobilný telefónSmrťNeštastná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu