Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Šialený cestujúci u susedov: S vysoko infekčným ochorením rozbíjal okná a vypadol z autobusu!

(Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

PARDUBICE – V pondelok po deviatej hodine večer prichádzal autobus k zastávke na Masarykovom námestí v Pardubiciach, keď zrazu opitý cestujúci na zastávke vypadol z okna, potom sa postavil a porozbíjal ďalšie okná. Okoloidúci ľudia a cestujúci sa len prizerali a neverili vlastným očiam.

Po incidente zostal rozbitý celý jeden rad okien autobusu a škoda sa vyšplhala na 80 tisíc českých korún (3280 eur), informovala Mestská polícia Pardubice. Agresívny muž (43) ukradol kladivko z vnútra autobusu, rozbil veľké okno na ľavom boku autobusu, z ktorého na zastávke aj vypadol. Tento šialený kúsok však mužovi nestačil a potom čo vstal, rozbil ešte celý rad okien už stojaceho vozidla.

Svedkovia incidentu zostali v nemom úžase. Po chvíli sa muž na miesto vrátil a nastúpil do iného vozidla. Nakoľko muž nereagoval na výzvy mužov zákona a pokúsil sa o ďalší útek, polícia zasiahla a nasadila mužovi putá.

Prípad bol o to vážnejší, že muž mal infekčné ochorenie a s početnými poraneniami a krvou boli nákaze vystavení aj policajti Českej republiky. „Z toho dôvodu boli prijaté adekvátne preventívne opatrenia. V tejto chvíli nemáme dôvod veriť, že by strážnikom hrozilo ďalšie riziko v podobe nákazy. Bohužiaľ ale aj s takým nebezpečenstvom vo výkone služby a najmä pri zákroku proti páchateľovi treba počítať,“ uviedol Rostislav Hübl, riaditeľ Mestskej polície Pardubice.

Viac o téme: AutobusCestujúciInfekčné ochoreniePardubice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu