Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je Vladimir Putin naozaj chorý? Ruský prezident nevie udržať nohy v pokoji

Nahrávka, ktorá už bola široko zdieľaná na Twitteri, ukazuje Vladimira Putina a Emomalija Rahmona počas rozhovoru.
Nahrávka, ktorá už bola široko zdieľaná na Twitteri, ukazuje Vladimira Putina a Emomalija Rahmona počas rozhovoru. (Zdroj: Twitter/Flash)

MOSKVA - Vladimir Putin sa opäť dostal na titulky s bizarným vystúpením. Ruský prezident na stretnutí s tadžickým prezidentom Emomaliom Rahmonom v Moskve neudržal nohy v pokoji. To dáva opäť priestor k špekuláciám. Akú chorobu má šéf Kremľa?

Špekulácie o zdraví Vladimira Putina len tak neprestanú. Teraz ruský prezident opäť priživuje klebety. Pretože na stretnutí s tadžickým prezidentom Emomaliom Rahmonom v Moskve sa šéf Kremľa zdal byť úplne neschopný udržať nohy v pokoji.

Nahrávka, ktorá už bola široko zdieľaná na Twitteri, ukazuje Vladimira Putina a Emomalia Rahmona počas rozhovoru. Obaja muži zaujali svoje miesta na stoličkách a sedia oproti sebe. No kým tadžický prezident Rahmon sedí takmer ako skamenený v kresle a pozorne počúva šéfa Kremľa, Vladimir Putin je neustále v pohybe.

69-ročný muž neustále poskakuje nohami tam a späť, otáča ich v kruhoch a dáva ich tam a späť. Putinova pravá ruka zviera operadlo stoličky, zatiaľ čo ľavá spočíva v jeho lone, píše Mirror.

Nevyzerá byť fit

Bizarné stretnutie s Emomaliom Rahmonom sa pripája k dlhému zoznamu verejných vystúpení, na ktorých sa Vladimir Putin v poslednej dobe javil akokoľvek, len nie fit. Napríklad Vladimir Putin sa na Prehliadke víťazstva 9. mája na Červenom námestí objavil nezvyčajne krehký. Namiesto toho, aby si zachoval imidž silného muža, ako to už býva, na záberoch bol ruský prezident s dekou cez nohy. Či sa chránil pred chladom alebo skrýval prípadné trasenie zostáva Putinovým tajomstvom.

„Vladimir Putin – deka na kolenách, plné líca, škrečok napchatý steroidmi – mal slabú a bezvládnu postavu, keď sa ruská armáda valila okolo Kremľa,“ komentoval na Twitteri novinár John Sweeney na Deň víťazstva. K Putinovmu vzhľadu sa nedávno vyjadril aj bývalý veliteľ britskej armády lord Dannatt: „Zdá sa, že sa nepohybuje tak voľne a ľahko, ako ho bolo možné vidieť v minulosti.“

Poznámky na Twitteri

Twitter sa vyjadril aj k aktuálnemu nemotornému vzhľadu Vladimira Putina. Ruský prezident musel na sociálnej sieti zniesť veľa posmeškov. "Stále dýcha .. to je môj problém s týmto videom," komentoval klip jeden užívateľ. „Preto vždy choď na záchod, kým pôjdeš pred kameru,“ zavtipkoval ďalší. „Rakovina alebo Parkinson, pracujte rýchlo, prosím!“ napísal tento užívateľ pod videom s Putinom. „Asi sa po**al, že sedel tak blízko inej osoby,“ vtipkoval ďalší.

Vladimir Putin sa koncom apríla dostal na titulky novín s bizarným vystúpením. Na stretnutí s Alexandrom Lukašenkom sa Putin zdal roztrasenejší ako kedykoľvek predtým. Na Twitteri sa vtedy špekulovalo o mozgovej príhode.

Viac o téme: RozhovorVladimir PutinEmomali Rahmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu