Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Expert analyzoval reč tela Putina: Jasný verdikt, šéf Kremľa je už len svojím vlastným tieňom

Vladimir Putin pôsobí ako svoj vlastný tieň Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin pôsobí ako svoj vlastný tieň (Zdroj: SITA/Mikhail Tereshchenko/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Podľa psychológa, ktorý podrobnejšie analyzoval Putinovu reč tela, šéf Kremľa vykazuje "jasné známky zhoršenia" svojho zdravia. Hlavným dôvodom je vojna na Ukrajine, v ktorej už ruská armáda utrpela značné straty. Carl Senior z Aston University tvrdí, že Putin je už len svojím vlastným tieňom.

Zdravotný stav Vladimíra Putina zostáva záhadou. Po rakovine a Parkinsonovej chorobe sa medzi choroby, o ktorých sa špekuluje, že nimi trpí, zaraďuje aj demencia. Sú najnovšie fámy pravdivé? Neuropsychológ a expert na behaviorálne vedy Carl Senior sa na reč tela šéfa Kremľa pozrel pozornejšie.

Vladimír Putin a Sergej Šojgu.
Zobraziť galériu (3)
Vladimír Putin a Sergej Šojgu.  (Zdroj: Youtube/news.com.au)

Dospel k záveru, že ruská hlava štátu je len tieňom samého seba. Na záberoch, ktoré sa nedávno šírili na internete, vyzerala Putinova tvár nafúknutá, unavená a vyčerpaná. Podľa odborníka za to môže invázia na Ukrajinu, ktorú Putin rozpútal. "Dokonca aj predchádzajúci despotickí vodcovia v histórii zistili, že dlhotrvajúca vojna je emocionálne a psychologicky vyčerpávajúca. Každodenné zúčtovanie so smrťou sa nedá vydržať," vyhlásil Senior v rozhovore pre Express.co.uk

K Putinovi zavítal Macron
Zobraziť galériu (3)
K Putinovi zavítal Macron  (Zdroj: SITA/AP/Sputnik, Kremlin Pool Photo)

Podľa neho na ruskom prezidentovi vidno jasné známky zhoršujúceho sa stavu, pod ktorý sa podpísala vojna, ktorá trvá oveľa dlhšie než Putin pôvodne plánoval. "Prešiel z mohutného akčného muža jazdiaceho na koňoch v sibírskom vnútrozemí do tieňa muža, ktorý sa skrýva za komicky masívnymi stolmi," vysvetľuje expert. Naráža pritom na zhruba päťmetrový stôl, pri ktorom sa Putin stretáva s poprednými politikmi. 

Viac o téme: Zdravotný stavReč telaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu