Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúce správanie Rusov: Odpočutý telefonát odhalil nechutnosť, vojak dostal od manželky povolenie k znásilňovaniu!

Boje na Ukrajine.
Boje na Ukrajine. (Zdroj: SITA/AP Photo/Felipe Dana)

MOSKVA/KYJEV - Vojna je dlhotrvajúca krutosť, bolesť a večný hnev. Jej hrôzy už naplno pociťujeme aj v 21. storočí a najnovšie vyčíňanie ruských okupantov na Ukrajine odhaľuje nechutnosti, aké sme v týchto dňoch už vôbec nečakali. Krutou realitou vojny na Ukrajine je aj neustále znásilňovanie tamojších žien. Táto téma sa ešte viac stala centrom pozornosti po vypočutí si znepokojujúceho telefonátu dvoch ruských manželov. Vojak, ktorý išiel na Ukrajinu si totiž u manželky overoval, či mu dáva povolenie na znásilňovanie a odpoveď bola šokujúca!

Šokujúci 30-sekundový zvukový klip zverejnila počas prebiehajúcej vojny ukrajinská tajná služba a venoval sa mu portál Daily Mail. Podľa rozhovoru, ktorý zverejnili na sociálnej sieti sa dvaja manželia rozprávajú na tému znásilňovania žien na Ukrajine. "Toto odpočutie zo strany SBU odráža šokujúce morálne hodnoty nielen okupantov, ale aj ich príbuzných, z ktorých 80 % teraz podporuje vojnu na Ukrajine," uviedla tajná služba v popise nahrávky.

Máš moje povolenie, znie v šokujúcom rozhovore

Nahrávka začína ženským hlasom. "Tak teda áno, urob to,“ hovorí. Z kontextu je evidentné, s čím súhlasí. "Sú tam ukrajinské ženy. Znásilňujte ich. Áno. Ale nič mi nehovor. (smiech)," znie v telefonáte.

Z jej slov zrejme ostal prekvapený aj sám manžel a vojak, ktorý na miesto má vycestovať.  "Uh-hum. Takže ich mám znásilniť a nič ti nepovedať?“ uisťuje sa vojak v nahrávke o tom, či mu jeho vlastná žena vlastne dáva povolenie na tento čin. "Presne tak. Nech sa o ničom nedozviem. (smiech)," pokračuje šokujúci rozhovor zo strany ženy.

Muž sa ešte druhýkrát uistil, či mu žena dáva povolenie na znásilňovanie

"Takže hovoríš áno?" ešte druhýkrát sa uisťuje vojak, na čo mu žena pritaká: "Áno, máš moje povolenie. Ale prosím, použi ochranu," vyslovila so smiechom prosbu žena, na čo jej vlastný muž odpovedal kladne.

Zverejnenie záznamu prišlo pritom len krátko po tom, čo ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj obvinil ruských vojakov z vykonania „stoviek znásilnení“ vrátane sexuálnych útokov na malé deti. 

Viac o téme: MužŽenaTelefonátZnásilňovanieKonflikt na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu