Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Ohromujúci objav v supermarkete: Zákazník neveril tomu, čo vidí... veď to je Putin!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Veľmi prekvapený zostal zákazník v jednom z londýnskych supermarketov, keď v regáli s mäsom objavil steak v podobe tváre Putina. Bál sa ho však kúpiť, aby zabránil možným nepredvídateľným následkom.

Steak plemena Aberdeen Angus, ktorý pripomínal tvár ruského prezidenta, vyvolal u ľudí záchvaty smiechu a podobne aj u chlapíka, ktorý si ho všimol. Kus mäsa bol odfotený na hornej polici v supermarkete Aldi v Croydone v južnom Londýne.

Hudobník Matt Gordon naň narazil ešte v lete 2019. Žartoval vtedy, že si mäso nekúpil kvôli strachu z represií od ruského prezidenta. Keď sa fotografia tento týždeň opäť objavila na Twitteri, pohotoví sledovatelia sa podelili sa o svoje vlastné vtipné poznámky súvisiace s príspevkom. 

ROZHOVOR Rusko je izolované: Neviem si predstaviť, že Putin vyhrá! Ukrajina teraz nemá prečo ustúpiť (Zdroj: Topky/Maarty)

Jedna osoba zavtipkovala: "Je to na hornej polici. Hrá hru na vysoké steaky." Ďalší zavtipkoval: "To je vzácny nález. Výborne." Matt pred dvomi rokmi v rozhovore pre The Sun povedal, že hľadal niečo na jedenie. "Prešiel som popri sekcii mäsa, keď som sa zastavil. Nemohol som tomu uveriť. Musel som sa stále vracať. Tá podobnosť bola úžasná. Steak z Aberdeen Angus vyzeral presne ako Vladimir Putin. Niekoľkokrát som okolo neho prešiel a zakaždým vyzeral viac a viac ako Putin."

Viac o téme: ObchodSteakPodobaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu