Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odvážna Ukrajinka sa postavila ruskému vojakovi: VIDEO Rozdávala semienka! Keď umriete, bude z vás kvetina

Ukrajinka konfrontovala ruského vojaka
Ukrajinka konfrontovala ruského vojaka (Zdroj: Youtube/news.com.au)

KYJEV - Video, v ktorom sa ukrajinská žena postavila ruskému vojakovi, obletelo celý svet. Do vrecka mu chcela vložiť slnečnicové semienka. Ľudia jej na sociálnych sieťach vyjadrujú obdiv a podporu.

Situácia na Ukrajine je aj naďalej vážna. Ruské vojská zaútočili aj na hlavné mesto Ukrajiny a obyvatelia hromadne opúšťajú svoje domovy. Do vojny však už boli povolaní aj civilisti, všetci muži od 18 do 60 rokov nemôžu vycestovať. Ukrajinci sa snažia brániť svoju krajinu.

Dôkazom je aj video, ktoré obletelo celý svet. Odvážna ukrajinská žena konfrontovala ruského vojaka V meste Heničesk, na juhu krajiny. "Čo, do r*ti robíte v mojej krajine?" pýtala sa žena. Celý incident sa podarilo zachytiť na video. Na záberoch vidno aj to, ako ju ruskí vojaci posielajú preč. 

Žena bola však vytrvalá a snažila sa vojakovi do vrecka vložiť slnečnicové semienka. "Chcem vám do vrecka vložiť slnečnicové semienka, aby z vás vyrástla na ukrajinskej pôde slnečnica, keď zomriete na ukrajinskom území,“ povedala. Video sa objavilo na sociálnych sieťach a zdieľali ho tisícky ľudí, ktorí vyjadrilli žene podporu a obdiv za odvahu. 

 

Viac o téme: VojakRuskoUkrajinaUkrajinkaVojna na Ukrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu