Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ukrajinský veľvyslanec v Japonsku zverejnil odkaz na FOTO: Voči Rusku tasí meč ako samuraj!

Korsunsky je odhodlaný brániť Ukrajinu aj so samurajským mečom a japonskými bojovými umeniami. Zobraziť galériu (2)
Korsunsky je odhodlaný brániť Ukrajinu aj so samurajským mečom a japonskými bojovými umeniami. (Zdroj: Facebook/S. C.)

KYJEV/TOKIO - Tak takého odhodlaného bojovníka ste ešte nevideli. Pri svetle všetkého, čo sa deje teraz na Ukrajine sa zalarmovali aj viacerí politici a štátni úradníci. Medzi nimi akosi vyčnieva ukrajinský veľvyslanec v Japonsku, ktorý to s bojom o Ukrajinu myslí skutočne vážne a z rodného Japonska si prináša aj pomôcky, ktorými chce Ukrajincov brániť, ale ako sám vraví - len pre istotu.

Ukrajinského veľvyslanca v Japonsku si na sociálnej sieti začali všímať viacerí ľudia a jeho outfit sa stal doslova virálnym. Ide o veľvyslanca Sergiya Korsunského, ktorý sa odfotil v tradičnom odeve japonských bojovníkov, známych tiež ako samurajov.

Samuraj musí brániť krajinu, v ktorej sa nachádza

Korsunskemu bol z Tokia doručený samurajský meč jeho vlastného pradeda a odev. Po tom, ako si odev obliekol vraj vyhlásil, že samuraj musí aj týmto spôsobom chrániť krajinu, ktorú reprezentuje.

Ukrajinský veľvyslanec v Japonsku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/S.C.)

S tréningom bojových umení to myslí vážne

Korsunsky to s bojovým umením a navliekaním sa do tradičných odevov myslí skutočne vážne, o čom svedčí aj jeho video z tréningu s jeho trénerom. Ako však sám píše, tieto veci sa všetky učí len "pre istotu". "Priatelia z celého sveta mi píšu. Hlásim sa - som na mieste, v Tokiu, učím sa iba japonsky, trénujem s trénerom Tetsurom Shimaguchiom, majstrom umenia kengido. Pre istotu. Som hrdý na možnosť reprezentovať Ukrajinu v Japonsku," napísal Korsunky.

Viac o téme: MečSamurajJaponskoSergiy Korsunsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu