Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Horor na diaľnici: Matke pri dopravnej nehode zahynuli obe deti (†4, †10)! Za ich smrť môže ona

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

MILTON kEYNES - Toto by nechcel zažiť žiadny rodič. Bolo to len pár sekúnd, no za tento krátky čas prišli o život ľudia. Dvojnásobná matka sa priznala, že na diaľnici spôsobila nehodu, pri ktorej zahynuli obe jej deti.

Mary McCannová (35) priznala svoju vinu v dvoch bodoch obžaloby. Nebezpečnou jazdou zapríčinila smrť svojich detí, uvádzajú ITV News. Osudný moment sa odohral neďaleko mesta Milton Keynes, keď sa jej biely Vauxhall Astra zrazil s kamiónom. 

Horor na diaľnici: Matke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

Mary bola obvinená z usmrtenia svojho syna Smallera v deň jeho desiatych narodenín a štvorročnej dcéry Lilly. Auto išlo vlani 9.augusta prirýchlo a narazilo do zadnej časti kamiónu Scania. Sudca Francis Sheridan, ktorý viedol pojednávanie na Korunnom súde v Aylesbury, uviedol, že obvinená sa takmer týždeň vyhýbala súdnemu konaniu. Právnik McCannovej Laban Leake požiadal sudcu o odloženie súdneho konania, aby mohol byť jeho klientke vypracovaný posudok od psychiatra. 

Pri nehode, ktorá na dvanásť hodín uzavrela frekventovanú diaľnicu, sa kamionista nezranil. Ku tragédii došlo len pár hodín po oslavách Smallera, keď sa rodina vracala domov do Derby. Prípad McCannovej, ktorá bola medzičasom vzatá do väzby, sa bude prejednávať v apríli. 

Viac o téme: TragédiaDopravná nehodaVeľká BritániaMary McCann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu