Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Moderátorov spravodajstva tesne pred vysielaním: Djokovič je šmejd, topí sa vo vlastných klamstvách!

(Zdroj: Youtube/CroPETROforeverHR)

SYDNEY - Populárna austrálska televízna stanica Channel 7, ktorá sa v posledných dňoch, podobne ako zvyšok sveta, venuje kauze svetovej tenisovej jednotky, sa postarala o poriadnu blamáž. Súkromný rozhovor známych moderátorov o Novakovi Djokovičovi sa dostal na verejnosť.

Rebecca Maddernová a Mike Amor sa pár sekúnd pred večerným vysielaním rozprávali v súkromnom rozhovore. Kamera to však zachytila a niekto to dostal do celého sveta. Maddenová sa o tenistovi vyjadrila, že je to sráč. "Nech sa na ten prípad pozeráš z akéhokoľvek uhla pohľadu, Djokovič z neho vyznie ako klamár, zákerný šmejd. Ísť von ako pozitívny, Povedala by som, že ani pozitívny nebol," vyjadrila sa moderátorka. Jej kolega len súhlasil, keď dodal, že "Djokovič sa vyhovoril na nejakú hovadinu a potom sa už začal topiť vo svojich klamstvách. Myslím si však, že sa z toho nakoniec dostane."

VIDEO Hystéria okolo Djokoviča pokračuje! Polícia použila proti fanúšikom slzotvorný plyn!

Umiestnením svetovej jednotky do hotela pre migrantov sa vraj nič nevyriešilo. "Život niekedy nie je fér. Niektorí lietajú prvou triedou…," pokračovala Maddernová. Keďže však malo ísť o súkromný rozhovor, ktorý sa na verejnosť nemal nikdy dostať, vedenie spoločnosti Channel 7 sa k tomuto prípadu aj náležite postavilo.

"Zverejnenie tohto materiálu bo podvodný a zbabelý čin, ktorý je v rozpore s viktoriánskou legislatívou o odpočúvaní. Akonáhle zistíme identitu tohto páchateľa, budeme to riešiť súdnou cestou," vyjadril sa šéfredaktor spravodajstva Channel 7 Craig McPherson. Generálny riaditeľ Channel 7 uviedol, že sa moderátorka za svoje slová ospravedlnila. 
 

Viac o téme: AustráliaNovak DjokovičChannel 7
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu