Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dráma pri preberaní balíka: Kuriérka chránila tínedžerku vlastným telom, keď zaútočil...

(Zdroj: Youtube/Michael Ray)

LAS VEGAS - Kuriéri to majú niekedy veľmi ťažké. Možno si poviete, že len celý deň roznášajú balíky, no niekedy sa dostanú do takých situácií, nad ktorými len krútite hlavou. Vždy je to však lepší prípad, ako niekomu zachraňovať život. Práve to, sa bohužiaľ, ale nedávno odohralo.

Bol to deň ako každý iný. Stephanie Lontzová zo spoločnosti Amazon dorazila k zákazníkovi v Las Vegas, keď z domu vybehla Lauren Rayová, aby vyzdvihla balík pre svojho otca, uvádza New York Post. Spolu s ňou sa vybral von aj ich pes Max. Z ničoho nič sa však pri dverách domu objavil zatúlaný pitbull.

VIDEO Matke z verandy záhadne zmizli sladkosti: Keď zistila, kto ich ukradol, šla do kolien

Spočiatku vrtel chvostom a nechal sa aj pohladkať. No keď sa s druhým psom oňuchali, Maxa napadol. Celú situáciu zachytila bezpečnostná kamera. Vystrašená Lontzová vzala Maxa rýchlo na ruky, no pitbull začal štekať a skákať okolo nej, aby mohol znovu na psa zaútočiť. 

Lauren začala kričať o pomoc, pretože dvere na dome boli zatvorené. Nechcela, aby sa rozzúrené zviera dostalo dovnútra. Kuriérka rýchlo pribehla a snažila sa pitbulla odohnať. "Bež rýchlo dnu," povedala vystrašenej dievčine. Tej sa napokon podarilo dostať do domu, pitbull ostal pred dverami. Obetavá kuriérka bránila dievča vlastným telom. Keď odchádzala, ešte zakričala, aby ju počuli domáci: "Zamknite si dvere!" Kamera zachytila aj to, ako pitbull ešte pár minút čakal pred dverami.

Prečo zaútočil, nie je doteraz známe. Vďaka videu, ktoré zdieľal Rayovej otec na Facebooku, sa podarilo obetavú kuriérku kontaktovať. Pán domu jej poslal kvety a vedenie spoločnosti Amazon ju odmenilo štyrmi lístkami na vianočný koncert v Las Vegas. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu