Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Matke z verandy záhadne zmizli sladkosti: Keď zistila, kto ich ukradol, šla do kolien

(Zdroj: TikTok/jennaelghatit)

LIBERTYVILLE - Na internete sa objavilo veselé video, ktoré zachytilo zlodeja priamo na mieste činu. Matka s dcérou nechápali, kam zmizli Snickers tyčinky, ktoré prichystali pre kuriérov. Na základe bezpečnostnej kamery ale zistili, že zlodejom nebol človek.

Jenna El Ghatitová zverejnila na TikToku video z pátrania po záhadnom zlodejovi, ktorý ukradol tyčinky Snickers určené pre kuriérov. Vďaka bezpečnostným záberom sa matka s dcérou z Illinoisu dozvedeli, že zlodejom, prekvapivo,nie je človek, ale veverička. Vo videu je najprv počuť matkin hlas.

@jennaelghatit we had quite the laugh after checking the ring app #fyp #snickersfixtheworld ♬ sonido original - jennaelghatit

"Preboha, niekto zjedol zo Snickersu," povedala s tým, že ich vonku umiestnila asi sedem. Následne si ale uvedomila, že v ten deň im do domu nikto nič nedoručil, a preto zostala zmätená. Obe ženy následne išli späť do domu. No len o pár sekúnd neskôr vyjde zlodej - veverička a zamieri priamo ku košu so sladkosťami. 

VIDEO Manželov evakuovali kvôli požiaru: Keď zbadali na kamere, kto sa im chce vlúpať do domu, skoro odpadli

Zhruba polminútové video rozosmialo množstvo ľudí. Jeden užívateľ priznal, že za zlodeja považoval dcéru. "Myslel som si, že dcéra sa smiala a hrala to, ako keby to nevedela, pretože to by som urobil ja," uviedol. 

Viac o téme: ZlodejVeverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu