Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Upísal sa krvou démonovi: Tínedžer zavraždil svoje dve sestry

Mladík podpísal vlastnou krvou zmluvu s diablom a zavraždil svoje sestry. Zobraziť galériu (5)
Mladík podpísal vlastnou krvou zmluvu s diablom a zavraždil svoje sestry. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Znie to ako scenár k hororu, ale je to trpká realita. V Anglicku mal 19-ročný mladík zabiť nožom svoje dve sestry. Šialený dôvod brutálnej dvojnásobnej vraždy bol pakt s démonom.

Tento prípad pôsobí ako časť nejakého seriálu. V Anglicku sa musí mladý muž (19) v súčasnosti zodpovedať za smrť svojich dvoch sestier (27 a 46) pred súdom. Britský denník Daily Mail informoval o bizarnej rodinnej vražde. Danyal Husajn, meno údajného vraha, zabil svoje dve sestry vraj po krvavej dohode s démonom.

Šokujúce slová dcéry obžalovanej lekárky: Môže za smrť Sebinka (†3) nervózna sestra? Nedýchal hodinu!

Upísal sa krvou démonovi:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Mladík ubodal sestry na smrť pre milióvý jackpot

Prípad, ku ktorému malo dôjsť v londýnskom parku Fryent Country Park vlani v júni, sa v súčasnosti prejednáva pred súdom. Stopy DNA na mŕtvolách už predtým mladíka usvedčili ako páchateľa. Na súde sa tiež ukázalo, že Danyal Hussein údajne zavraždil svoje dve sestry, Bibuu Henryovú (46) a Nicole Smallmanovú (27) na základe démonického paktu, ktorý predtým uzavrel s cieľom vyhrať mega super jackpot.

Upísal sa krvou démonovi:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Hororová vražda po krvavej zmluve s démonom

V písomnej zmluve s démonom mladík údajne povedal „démonovi“ Lucifugeovi Rofocalovi (v demonológii je jedným zo siedmich pekelných princov), že každých šesť mesiacov obetuje šesť žien. Obžalovaný vraj zmluvu podpísal svojou krvou.

Upísal sa krvou démonovi:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Z vraždy ho usvedčili stopy DNA

K vražde dvoch sestier podľa správy došlo po narodeninovej oslave, ktorú obe ženy oslávili kvôli lockdownu v parku. Ich telá našli s končatinami prepletenými v kroví po tom, čo ich o dva dni neskôr v parku hľadali priatelia. Prokuratúra tvrdí, že Husajn sa pri boji so ženami porezal. Prokuratúra pred súdom uviedla, že jeho krv bola prilepená k nožu, ktorý sa našiel v blízkosti miesta činu. Vyšetrovatelia tiež našli stopy jeho krvi na telách, piknikových dekách a latexových rukaviciach, ktoré obžalovaný údajne nosil počas trestného činu. Po vražde si Husajn nechal v nemocnici ošetriť poranenie nožom a lekárom povedal, že ho prepadli.

Upísal sa krvou démonovi:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

Danyal Husajn popiera zabitie svojich sestier

Keď bol Danyal Husajn 1. júla zatknutý, údajne odmietol poskytnúť vzorku krvi. „Neuviedol dôvod,“ vypovedal na súde policajt. Nakoniec ho usvedčili vzorky DNA, ktoré úradníci predtým odobrali z jeho úst. Prokuratúra tiež tvrdí, že zábery zo supermarketu Asda ukazujú, že Husajn kupuje nôž, ktorým tieto dve ženy neskôr zabil. Sám obvinený popiera spáchanie skutku. Proces pokračuje.

Viac o téme: NôžKrvVraždaSestryTínedžerDémonLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu