Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SEXREPORTÁŽ: Novinárka dávala rozhovor počas svojej súlože na swingers párty

Louise Fischerová dávala rozhovor priamo počas sexu v swingers klube. Zobraziť galériu (2)
Louise Fischerová dávala rozhovor priamo počas sexu v swingers klube. (Zdroj: Facebook/Louise Fischer)

KODAŇ - Pri spustenom záznamovom zariadení mala dánska novinárka sex v swingers klube a svojou správou spôsobila senzáciu. Louise Fischerová z Rádia 4 informovala o znovuotvorení klubu neďaleko hlavného mesta Kodaň po uvoľnení koronavírusových opatrení.

"Swingers scéna je veľmi uzavretá," vysvetlila dôvod svojho počinu novinárka pre Jyllands-Posten. Preto chcela vytvoriť dôveryhodnú atmosféru. A to sa z príspevku dá počuť a tušiť. Veď posúďte sami.

Jej programová šéfka Tina Kragelundová ocenila toto úsilie. „Myslím si, že je super, keď naši reportéri experimentujú s tým, ako robiť žurnalistiku inak,“ uviedla Kragelundová. Stanica predtým dala Fischerovej zelenú, aby bola aj sama aktivna - ak by chcela.

SEXREPORTÁŽ: Novinárka dávala rozhovor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Louise Fischer)

Kragelundová švédskemu vysielateľovi SVT povedala, že ich rozhlasová stanica sa nebojí kontaktu s niečím takým univerzálnym, ako je sex. Novinári často využívali svoje vlastné skúsenosti."Umožnilo nám to spoznať swingers scénu oveľa dôvernejšie (hlbšie), ako keby sme sa na ňu pozerali len zvonku,“ uviedla pre SVT.

VIDEO Kňaz (37) nakrúcal v kostole porno s dvomi ženami: Sex na oltári aj s erotickými pomôckami

Reportérka Fischerová uviedla, že veľká väčšina spätnej väzby je pozitívna. Niektorí novinári však kritizovali Fischerovú za prekročenie hranice. Reportéri by sa mali zapojiť, iba ak neexistuje iná možnosť investigatívneho výskumu.

Viac o téme: RozhovorRádioDánskoNovinárkaLouise FischerSex. swingers klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu