Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Smrteľné milostné hry: Dráždenie nabitou zbraňou, partnerku (†24) zastrelil priamo pri sexe

Williamsovú zasiahla guľka z Shinaultovej pištole priamo do hrudníka. Zobraziť galériu (3)
Williamsovú zasiahla guľka z Shinaultovej pištole priamo do hrudníka. (Zdroj: Facebook/Paloma Williams, Hillsborough County Sheriff)

MIAMI - Takto sa to nemalo stať! V americkom štáte Florida sa pár bavil hraním bujarej milostnej hry so zbraňou. Tá ale nečakane vystrelila a zasiahla 24-ročnú ženu do hrude.

Nielen, že toto milovanie bolo obzvlášť riskantné, bolo aj fatálne! Andrew Shinault zastrelil svoju priateľku Palomu Williamsovú, keď sa venovali sexuálnym hrám. 25-ročný muž, ktorý si pred činom dal pervitín, bol za zabitie odsúdený na trest väzenia. Počas nebezpečnej predohry strelil svoju priateľku pištoľou do hrudníka.

VIDEO Smrteľné milostné hry:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Paloma Williams)

Pár bol spolu iba dva týždne a pri predchádzajúcich sexuálnych hrách použil zbraň, uvádza britský Daily Star. Prokurátor John Terry uviedol, že Shinault bol na pervitíne, keď počas predohry použil nabitú zbraň. Ostré malo byť niečo iné. „Ako hra pokračovala, zbraň vystrelila a zabila Palomu Williamsovú,“ uviedol.

Smrteľná nehoda

Po zatknutí Shinault povedal polícii, že s Palomou použili 9-milimetrovú zbraň na „sexuálne uspokojenie a vzrušenie“ vo svojom dome vo floridskom Valrico. Na súde mladík vypovedal, že sedel na okraji svojej postele s Palomou medzi nohami. Shinault ďalej vysvetlil, že Paloma si najskôr pištoľ otierala o telo. Potom jej urobil to isté. Keď ju držal na hrudi, stlačil spúšť a výstrel sa stal osudným.

VIDEO Smrteľné milostné hry:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Paloma Williams)

Shinault uviedol, že Paloma si pretrela ruku o poistku pištole a musela ju nechtiac vypnúť. Muž ubezpečil, že nemal v úmysle zastreliť svoju priateľku. Mimochodom: Nielen Shinault bol v čase činu omámený. Aj obeť užila predtým fentanyl. K činu došlo ešte minulý rok a teraz sa muž dozvedel rozsudok. Shinault dostal dvojročný trest väzenia po tom, čo sa k zabitiu priznal. Po prepustení ho čaká ešte dvanásťročný podmienečný trest.

Viac o téme: PištoľSexSmrťZabitieAndrew ShinaultPaloma Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu