Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororový výjav v kúpeľni: Krvavé jatky, matke (†21) vyrezali dieťa priamo z brucha

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RIO DE JANEIRO - V Brazílii bola žena v najvyššom štádiu tehotenstva doslova popravená. Dvadsaťjedenročnej žene údajne vyrezali z lona jej dieťa. Mladá žena incident neprežila. V súvislosti s ohavným činom zatkli 22-ročnú ženu.

Je nepredstaviteľné, aké utrpenie musela tehotná Pamella Ferreira Andrade Martinsová podstúpiť krátko pred smrťou. Ako uvádza britský Daily Star, dieťa tehotnej ženy bolo vytrhnuté z maternice. Budúca matka hrôzostrašný útok neprežila. Mala iba 21 rokov.

Podľa správy bola mladá žena v ôsmom mesiaci tehotenstva, keď došlo k hroznému zločinu. Podľa Daily Star bola 21-ročná žena nájdená mŕtva popoludní 17. marca vo svojom dome neďaleko Nova Holanda v brazílskej dedine Macae. Musel to byť hrozný obraz, ktorý videli policajti na mieste činu. Podľa polície bola mŕtva žena nájdená na podlahe kúpeľne, kde bola údajne zamknutá.

Pamella Ferreira Andrade Martins (21) died this week after her unborn baby was cut from her womb. She was 8 months...

Uverejnil používateľ True Crime Society Štvrtok 18. marca 2021

Hovorí sa, že hrozivý výjav dokonca pripomínal zakáľačku. Jej brucho bolo roztrhnuté a jej dieťa zmizlo, informujú britské noviny. Krátko nato bola zatknutá 22-ročná žena. Podozrivá bola hospitalizovaná. Podľa správy mala mať pri sebe mŕtve dieťa. Predtým nemocničnému personálu povedala, že malého chlapca porodila sama a spadla s ním zo schodov. Vyšetrenia ženy však odhalili, že vôbec nebola tehotná.

V kabelke podozrivej sa mali nájsť rôzne nože. Podľa polície podozrivá osoba predstierala, že je tehotná. Svedkovia tiež tvrdia, že deň pred trestným činom videli 22-ročnú ženu v blízkosti obete. Príbuzní Pamelly polícii povedali, že podozrivá sa zúfalo snaží mať dieťa. Dokonca sa údajne vyhrážala, že „bude mať dieťa bez ohľadu na to, za akú cenu.“ Pamellina rodina však neverila, že svoje hrozby skutočne uskutoční.

Obyvatelia dediny vzdali poctu zavraždenej žene

Obzvlášť tragické je, že Pamella Ferreira Andrade Martinsová po sebe zanechala manžela a dvojročného syna. Vyšetrovanie prípadu stále pokračuje. Presnú príčinu smrti dieťaťa by mala teraz určiť pitva.

Viac o téme: DieťaVraždaTehotnáBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu