Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutý osud dievčatka (†11): Porazilo rakovinu, po výhre nad smrteľnou chorobou prišiel horor

Ameliu zabilo uvoľnené koleso od auta.
Ameliu zabilo uvoľnené koleso od auta. (Zdroj: Lincolshire police)

LONDÝN - Aký tragický príbeh: 11-ročné dievča porazilo leukémiu a potom zomrelo pri hororovej nehode. Vodič osobného vozidla si nevšimol nejaké poruchy na svojom vozidle.

Jedenásťročná Amelia Woodová v skutočnosti už prežila svoj životný boj. Dievčatko už v mladom veku trpelo leukémiou, ale zákernú chorobu porazilo. Potom však rodina prišla o svoj malý poklad obzvlášť tragickým spôsobom, ako uvádza Daily Star.

Dievča, ktoré statočne bojovalo proti svojej leukémii, zomrelo pri priam hororovej zrážke, keď ju cestou do školského autobusu zrazilo uvoľnené koleso auta. K nehode došlo v britskom pobrežnom meste Cleethorpes. Dievčatko bolo okamžite prevezené na kliniku, tam však na následky nehody zomrelo.

Uvoľnené koleso

Na súčasnom súdnom pojednávaní sa ukázalo: Automobil, ktorý viedol vtedy 22-ročný Cameron Perkins, nebol „pripravený na jazdu“ pre zoznam vyslovených porúch. Pri prehliadke vozidla sa zistilo, že chýba ložisko kolesa alebo nie je na svojom mieste, čo spôsobí uvoľnenie kolesa, čo bolo pre Ameliu Woodová osudným. Predná brzdová doštička okrem toho neobsahovala trecí materiál, výstražné svetlá a ručná brzda boli chybné. Stíhanie vodiča bolo napriek tomu zamietnuté.

Viac o téme: NehodaLeukémiaDievčaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu