Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rok od smrti Karla Gotta: Ochranka na cintoríne je v pohotovosti, Ivana dokonca najala bodyguarda!

Ochranka na cintoríne je v pohotovosti! Zobraziť galériu (4)
Ochranka na cintoríne je v pohotovosti! (Zdroj: Profimedia/Ján Zemiar)

PRAHA - Dátum 1. október bude už navždy spätý s odchodom najväčšej česko-slovenskej legendy. Presne pred rokom zomrel ikonický spevák Karel Gott, ktorý podľahol akútnej leukémii. Na jeho meno nikdy nezabudnú stovky tisícok fanúšikov, ktorí si ho aj pri tejto príležitosti prišli uctiť na miesto jeho posledného odpočinku.

Hrob na pražských Malavzinkách podľa českých médií od rána navštevuje množstvo priaznivcov zosnulého Slávika. Tak ako počas výročia jeho nedožitých narodenín, i teraz správa cintorína zvýšila pozornosť. Už niekoľkokrát totiž došlo k tomu, že sa kytice a vence na hrobe Karla Gotta vznietili kvôli množstvu sviečok. 

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:
„Je tu opäť čas, kedy máme stavovskú povinnosť vzdať hold pánovi Gottovi - pomôžeme so strážením a upratovaním hrobového miesta,” povedal pre Denník Aha Karel Kobliha, riaditeľ správy českých cintorínov. „Pani Gottová je už dohodnutá so správou cintorína, ktorá bude dohliadať na miesto odpočinku pána Karla Gotta, rovnako ako to bolo na výročie jeho nedožitých narodenín,” uviedla pre spomínaný denník aj Aneta Solzová, hovorkyňa rodiny. 

Na hrob Karla Gotta dohliada správa cintorína aj bodyguard, ktorého najala Ivana Gottová.
Zobraziť galériu (4)
Na hrob Karla Gotta dohliada správa cintorína aj bodyguard, ktorého najala Ivana Gottová.  (Zdroj: Profimedia)

Na hrob však dohliada aj bodyguard, ktorého si najala vdova Ivana Gottová. O miesto Karlovho posledného odpočinku sa stará pravidelne, aktuálne si však situácia, samozrejme, vyžaduje zvýšenú pozornosť.  Sama Ivana je totiž v izolácii, keďže je pozitívna na nový koronavírus. „Keďže je Ivana Gottová stále v izolácii z dôvodu ochorenia covid-19, bude s láskou na svojho muža spomínať zo svojho domova,” dodala hovorkyňa. 

Ivana Gottová si musí svojho zosnulého manžela uctiť z domova. Voda je pozitívna na nový koronavírus.
Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová si musí svojho zosnulého manžela uctiť z domova. Voda je pozitívna na nový koronavírus.  (Zdroj: Instagram K.G.)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu