Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodinná tragédia v Maďarsku! FOTO Z auta sa stalo ohnivé väzenie, svedkovia hororu boli bezmocní

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Polica.hu)

GYŐR - Susedné Maďarsko vo štvrtok šokovala tragická dopravná nehoda. Odohrala sa neďaleko mesta Győr. Vyhasli pri nej až štyri životy. Smrť si vzala troch dospelých a jedno dieťa. Malo ísť o rodičov s ich deťmi. O hrozivej správe informovali viaceré maďarské médiá.

Vozidlo značky Daewoo v osudnej chvíli narazilo do kamiónu, ktorý prevážal autá. Prečo ku kolízii vôbec došlo, známe nie je. Isté však je, že to, čo nasledovalo potom, je skutočne hrozivé. 

Ohnivé peklo

Vozidlo zachvátili plamene. Svedkovia udalosti sa snažili pomôcť, okamžite reagoval aj vodič kamiónu. Vybehol z kabíny, snažil sa uhasiť plamene. 

Rodinná tragédia v Maďarsku!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polica.hu)

Všetko však bolo márne. Hororovej scéne sa napokon okolie bezradne prizeralo. Plamene silneli, horieť začal motor. Očitý svedok popoísal, že vodiči začali cúvať, nastali obavy, že vozidlo exploduje. 

Rodinná tragédia

Maďarský portál Blikk uvádza, že v aute smrti sedela štvorčlenná rodina. Rodičia, ich 18-ročná dcéra a malé dieťa. Tí z ohnivého väzenia nedokázali ujsť. Z auta zostal len vrak. 

Rodinná tragédia v Maďarsku!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Police.hu)

Okolnosti toho, čo zapríčinilo nehodu, sú zatiaľ nejasné. Blikk však priblížil, že neznámy šofér mal pred osudným okamihom vo vysokej rýchlosti predbiehať auto, v ktorom sedela rodina s deťmi. Či to malo podiel na nehode, známe nie je. Všetko preukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: NehodaTragédiaMaďarsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu