Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská tragédia na Liptove! Danielka (†6) skončila pri sánkovačke pod kolesami auta, neprežila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LIPTOVSKÁ ŠTIAVNICA - Obrovské nešťastie zasiahlo rodinu z Liptova. Ich šesťročná Danielka tragicky zahynula počas sánkovačky. Po tom, ako v rýchlosti vletela pod auto, jej už, žiaľ, pomôcť nedokázali ani záchranári. Dievčatko oživovali takmer hodinu.

Smutný prípad sa odohral v Liptovskej Štiavnici. Informovala o ňom televízia Markíza. Dievčatko sa malo spustiť z vrchu malého kopčeka. Okolo však prechádzalo auto, pod ktoré v rýchlosti vletelo. Za volantom sedel starší vodič (66), ktorý dieťa spočiatku nezaregistroval. Auto zastavil až po 15 metroch.

Obrovská tragédia na Liptove!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto:TV Markíza)

Podľa medializovaných informácií sa šofér v osudnej chvíli vracal domov z nákupu a nešiel rýchlo. Bohužiaľ, Danielka zostala zakliesnená pod vozidlom. Okamžite začala záchranná akcia, niekoľkým chlapom sa ju podarilo vytiahnuť. Dieťa sa však už zachrániť nepodarilo, oživovali ho takmer hodinu. Aktuálne je vyšetrovanie prípadu v rukách polície.

"Čo si ja pamätám, za viac ako 30 rokov, na tomto mieste, takéto niečo sa naozaj nestalo," povedal starosta obce Dušan Lauko. Dodal, že sa pokúsia zabezpečiť, aby sa podobná tragédia už neopakovala.

Viac o téme: TragédiaDievčaSmrťSánkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu