Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príšerná mafiánska vražda v Taliansku: Ženu zabili a nechali zožrať prasatám

Maria Chindamová sa mala stať obeťou mafie.
Maria Chindamová sa mala stať obeťou mafie. (Zdroj: Facebook/ Maria Chindamo)

RÍM - Šokujúca mafiánska vražda. Talianska podnikateľka Maria Chindamová mala byť zavraždená a potom jej telo nechali zožrať prasatám. Najdesivejšie na tom je, že páchatelia sú stále na slobode.

Ide o ohavný zločin, ktorého obeťou má byť 42-ročná Maria Chindamová z Talianska. 6. mája 2016 talianska podnikateľka bez stopy zmizla. Až teraz sa zdá, že sa jej záhadné zmiznutie konečne vyjasnilo. Britský médiá zverejnili hrozné podrobnosti o smrti 42-ročnej ženy.

Mafiánska vražda sa stala v Kalábrii

Podľa správy bola žena zjavne obeťou mafiánskej vraždy. Po tom, čo Maria Chindamová odmietla vydať svoju pôdu susedovi s väzbami na mafiánsky klan, bola údajne zavraždená. Vrahovia vraj jej mŕtvolou nakŕmili ošípané. Aspoň tak to ukazujú najnovšie vyjadrenia bývalého člena mafie. Podľa správ miestnych médií mala vraždu podnikateľky údajne vykonať mafia Ndrangheta.

Bývalý mafián prehovoril o vražde Márie Chindamovej

Antonio C., bývalý mafián, uviedol, že informácie získal od mladého člena Ndranghety, ktorého stretol vo väzení. Podľa neho bola Mariina smrť obzvlášť krutá. Ženu násilne vtiahli do dodávky, odviezli na statok, kde ju potom zabili, jej telo rozdrvili a následne nakŕmili ním hordu ošípaných.

Po smrti Chindamovej: Podozriví páchatelia sú stále na slobode

Údajný páchateľ bol zatknutý v roku 2019 v rámci vyšetrovania smrti Chindama, neskôr ho však prepustili. Je úzko spätý s klanom Mancuso. Maria Chindamová z talianskeho regiónu Kalábria nie je ani zďaleka jedinou obeťou talianskej mafie. Hovorí sa, že ľudia z tohto regiónu stále miznú bez stopy. Ako informovali talianske médiá, vyšetrovanie prípadu prevzala profimafiánska jednotka.

Viac o téme: VraždaTeloMafiaOšípanéPrasatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu