Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vianočné prekvapenie: VIDEO Policajt šokoval zlodejky v obchode, nestačili sa čudovať!

Matt Lima Zobraziť galériu (3)
Matt Lima (Zdroj: YouTube/ WPTV News - FL Palm Beaches and Treasure Coast)

WASHINGTON - Strážnik Matt Lima, privolaný v decembri k zatknutiu žien pristihnutých pri krádeži v štáte Massachusetts, zlodejky prekvapil. Namiesto aby ich zatkol, kúpil im poukazy, aby mohli svojim rodinám nakúpiť dosť jedla na vianočné sviatky.

Mladík daroval priateľke na Vianoce DNA test: Ten po 30 rokoch nečakane odhalil šokujúce rodinné tajomstvo

Limu zavolali z obchodu s potravinami v Somersete, pretože tam dve ženy nenablokovali na pokladni celý svoj nákup. Limovi ženy povedali, že prežívajú ťažké obdobie a nie sú schopné zaplatiť za všetko, čo potrebujú k vianočnej večeri, ktorú chcú deťom dopriať.

Matt Lima
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/ WPTV News - FL Palm Beaches and Treasure Coast)

Lima sa rozhodol ich neobviniť a namiesto toho im kúpil z vlastných peňazí darčekové poukazy za 250 dolárov (cca 205 eur). Do obchodu, kde kradli, síce dostali zákaz vstupu, ale poukazy mohli uplatniť v inej predajni toho istého reťazca.

"S tými ženami boli aj deti, ktoré mi pripomenuli moje vlastné. Chcel som pomôcť. Sú to zjavne chudobné rodiny a neviem si prestaviť, že by som išiel nakúpiť jedlo a musel si vybrať len toľko, načo mám dosť peňazí, a pritom sa snažiť pripraviť vianočnú večeru," povedal Lima pre miestnu televíznu stanicu.

Viac o téme: Vianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu